Michal Koštuřík
11. září 2020 • 11:50

Úleva v Kometě. Tým bez nákazy! Na ledě od neděle, v pátek chce hrát

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Žádné drama. Snad. Hokejová Kometa obnovuje provoz, nákaza koronavirem se v klubu neprokázala a v neděli večer by se měl extraligový tým vrátit k plnohodnotnému tréninku na páteční první kolo s Oceláři z Třince. „Chystám trénink, v pondělí máme focení,“ sdělil v pátek iSport.cz majitel a trenér Libor Zábranský.



Brno na začátku týdne odvolalo úterní přípravný duel ve Vítkovicích, i ten následný čtvrteční se Zlínem. Stejně tak se přerušily tréninky, hráči byli posláni domů. Důvod? Několik lidí v klubu dostalo zvýšenou teplotu. Panovaly obavy z nákazy COVIDEM-19. Lékařská vyšetření ji však neprokázala. „Jsem zodpovědný, je to preventivní opatření. Chceme být opatrní,“ vzkázal Zábranský, jemuž odborníci v roce 2004 objevili skrytou srdeční vadu.

Brněnská Kometa v přípravném utkání porazila Zlín 5:1
Brněnská Kometa v přípravném utkání porazila Zlín 5:1

První měsíc přípravy se držel od mužstva dál, protože vedl v Praze spoustu jednání a nechtěl riskovat, že přinese do klubu nákazu. Nevedl zápasy, ani tréninkové jednotky. Důvěru rozložil mezi asistenty Bělohlava, Horáčka a Pokorného. Po sérii porážek se však znovu vrátil na střídačku i do kabiny. O sebe strach nemá. „Doktor mi před šestnácti lety říkal, ať mám klid a pohodu. Tak jsem koupil Kometu,“ usmál se Zábranský, jenž má nyní před sebou jeden cíl.: „Porazit v pátek Třinec.“

HC Kometa Brno Vše o klubu ZDE

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud