21. dubna 2022 • 04:50

Případ Rulík: Dynamo (ne)jedná, boss Boleslavi nechápe a čeká nabídku

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kouč Radim Rulík je na telefonu i v přímém osobním jednání s pardubickým vedením. Dynamu se zachtělo postavit úspěšného trenéra na střídačku. Má to háček. No, spíš hák. Trenér je pod kontraktem v Mladé Boleslavi na příští extraligový ročník. A tam marně čekají na start debat o případném Rulíkově přesunu. „Nikdo s námi nejedná,“ diví se Jan Plachý, majitel klubu.



Dvakrát semifinále, jednou čtvrtfinále. Vizitka práce Radima Rulíka ve středočeském celku je výstavní. Není divu, že po kouči, jenž před pár roky vedl Litvínov k historickému titulu, je sháňka. Tam, kde by Masarykův pohár chtěli taky. V Pardubicích.

Jednat se dá vždycky a o všem. V Mladé Boleslavi k tomu ovšem postrádají druhou stranu. Není k mání. „Beru, že si v Pardubicích řeší trenérský problém, a na náš úkor, ale právě proto by s námi měly jednat. Je to obchodní věc a míč je na jejich straně,“ reaguje pro Sport Jan Plachý.

Vážný interes Dynama o klíčového muže boleslavského týmu vyplaval na povrch v sobotu, s ověřenou informací přišel deník Sport. Právně při jeho čtení Plachý zjistil věci, o nichž neměl tušení. „V sobotu ráno jsem si koupil noviny a tam čtu, že Pardubice jednají s Rulíkem,“ polknul na sucho. Nezdálo se mu to. „Nejdřív jsem to považoval za kachnu, záhy mi došlo, že někde jste tu informaci museli získat. Pátral jsem po své linii a doslechl se, že

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud