Pavel Bárta
10. srpna 2022 • 15:20

Plzeňský tah (prvním) dánským esem. Koho má nahradit a kde všude hrál?

Autor: Pavel Bárta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Body sbíral všude, kam se vrtnul. A že má ze sebou v 29 letech hodně štací. Teď by se měl Nicolai Meyer stát ofenzivním esem Plzně. Účastník tří světových šampionátů a olympiády v Pekingu bude prvním Dánem v extralize. „Čekali jsme na vhodný typ a dlouho hledali. Už jeho čísla mluví za sebe, víme, že je dobrý hráč,“ pochvaloval si sportovní manažer Tomáš Vlasák. Koho by měl nahradit a na doporučení kterého cizince ze současného kádru si vybral Plzeň? Těší se na město i fanoušky.



Indiáni vynesli na stůl ofenzivní eso, až to mlasklo. V Plzni měli původně zálusk na Tomáše Zohornu. Jenže ve chvíli, kdy jiný navrátilec Lukáš Sedlák podepsal Coloradu, zamířil nejstarší ze tří bratrů místo něj do Pardubic. Plzeňská volba následně padla na Nicolaie Meyera. Nabídku dostal minulý týden, v pondělí už trénoval s týmem na západě Čech, kde podepsal roční smlouvu.

„Čekali jsme, kdo a jak se objeví. Opravdový kulér se už neukazoval. Nicolaie jsme znali, viděli ho v zápasech, mluvili jsme i s Ludwigem Blomstrandem, který se s ním zná ze Švédska.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud