Miroslav Horák
8. října 2022 • 12:45

Simon není vidět, schází mu kondice. Patera to věděl: Dostane se do formy

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Všichni znají jeho kariérní historii, Dominik Simon patřil do sféry NHL dlouhých sedm let, což už je známka a záruka vynikající hráčské jakosti. Někdejší veliký ofenzivní talent českého hokeje se nedávno rozhodl zámořské působení ukončit, aspoň dočasně. Vybral si Spartu, ta si gratulovala za atraktivní koupi. Teď se čeká, kdy 28letý útočník procitne z šedi. Kdy začne být cítit ve hře. Protože zkrátka cítit zatím není.



Máte-li u sebe klenot a ten se neleskne, vždycky se ptáte, co je za tím. Tak je tomu i v případě Dominika Simona, jenž mezi léty 2015 – 2022 navlékal dresy Pittsburghu, Calgary, Anaheimu a v 256 bitvách zapsal 22 gólů a 77 bodů. O svoji reputaci za oceánem tvrdě bojoval a vysloužil si ji.

Pokud pak v produktivním věku a nikoli jen tak na dohrání přicházíte domů, logicky se od vás čekají velké věci. Už tak interesantně zabezpečená ofenzivní soupiska Sparty získala další náboj. Písemně na dva roky.

Aktuální situace se má tak, že u Simona doufáte, že bude v top formě v druhé části ročníku. Tedy v klíčové fázi pro Spartu.

Ta určitě není nadšená, že se Simonův comeback rozbíhá velmi pomalu, zároveň však díky hloubce útočné vozby nemusí panikařit. Má to privilegium, že může

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud