21. března 2013 • 13:30

Tři sekundy hrůzy: Do obličeje dostal hokejkou, poté i bruslí!

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Už jste někdy dostali hokejkou do obličeje? Pořádně to bolí, to je jasné, Ale když vám navíc o tři vteřiny později šlápne bruslí do toho samého místa spoluhráč, to pak už jde veškerá sranda stranou.



Přesně takový horor zažil v zámořské AHL hráč San Antonia Andre Deveaux. 

Běžela 26, minuta utkání, když domácí Toby Petersen v honbě za pukem nešťastně zasáhl svého soupeře holí do obličeje. Ten se okamžitě poroučel k zemi, tím pro něj ale děsivé chvíle nekončily.


V následném souboji o puk mu jeho spoluhráč šlápl bruslí do obličeje. Hra byla okamžitě zastavena, k nešťastnému hokejistovi přispěchali lékaři.

Šokované publikum jen nevěřícně zíralo na krvavou skvrnu na ledě. Nešťastný Deveaux byl okamžitě převezen nejdříve na ošetřovnu v útrobách stadionu, poté do nemocnice.

VIDEO: Tohle je opravdu štěstí v neštěstí

V prvních momentech o děsivém zranění publikum ani hráči na ledě nevěděli. Jako důvod zranění byl považován právě úder holí do obličeje, až opakované záběry odhalily, co se na ledě krátce poté událo.

Hrát se začalo po patnáctiminutové přestávce, během které musely být z ledu odstraněny skvrny od krve.

Oč děsivěji vypadá celý incident, o to šťastnější má konec. Deveaux z celé události vyvázl bez vážnějšího zranění, což lze považovat za obrovské štěstí.


Deveaux si ve své kariéře vyzkoušel i slavnou NHL, když byl v roce 2002 ve druhém kole draftován Montrealem. Většinu ze svých 31 zápasů v nejslavnější soutěži však odehrál v dresu Toronta.

Devětadvacetiletý hráč gól během svého působení v NHL nedal, připsal si dvě asistence.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud