8. prosince 2014 • 13:41

Nový trenér Slavie: V Berouně si stěžoval i na řidiče autobusu

Autor: iSport.cz, mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do hokejové Slavie minimálně na určitý čas nastoupil jako trenér Petr Novák. Sedmačtyřicetiletý kouč už má slušné množství zkušeností, naposledy vedl juniory Slavie, předtím také hokejisty Havlíčkova Brodu, Mladé Boleslavi či Berouna. A přesně odtamtud pochází tato tisková konference. Svérázným způsobem zhodnotil před rokem Novák zápas, ve kterém Medvědi prohráli s Havlíčkovým Brodem 2:9.



Utkání končí, tisková konference začíná, Petr Novák mluví tiše, ale jasně. I když mírně nezvykle. "Za prvé jsme rádi, že jsme dali dva góly a za druhé jsme rádi, že jsme udrželi desítku," načal hodnocení zápasu trenér Berouna, tehdy jedenáctého týmu tabulky.

VIDEO | Hodnocení berounského trenéra Petra Nováka po utkání s Brodem

Alibismus stranou, Novák věděl, že jeho družina se v posledním utkání zrovna nezaskvěla. Jedince ale nevybíral.

"Musíme si zkrátka říct, že jsme k tomu zápasu všichni, ať už se jedná o řidiče autobusu, o trenéry, kustody, nebo hráče, přistoupili velmi špatně," řekl kouč, jehož mužstvo v každé třetině inkasovalo třikrát.

Kouč se nebál jednotlivé části hry také popsat. "Nástup do zápasu byl z naší strany tragickej, nástup do druhý třetiny byl taky tragickej a třetí třetina byla tragická," vysvětlil průběh duelu Novák.

A legrace nechyběla ani na konec, sympatický kouč na závěru konference odlehčil nepodařený zápas rudou santovskou čepicí a rozdanými dárky. Ve Slavii se tedy po Vladimíru Růžičkovi a Ladislavu Lubinovi mohou těšit na další trenérskou osobnost.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud