15. září 2020 • 20:00

Přidejte si instagramovou Bognu! Videa ze zákulisí, statistiky a žebříčky

Autor: tps
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejová část redakce deníku Sport a iSport.cz přichystala novinku pro extraligovou sezonu. Na Instagramu rozjela nový účet Bogna hokej, který se věnuje domácí soutěži i českým hráčům v zahraničí. Najdete tady statistické vychytávky, žebříčky, fotky a videa, které se nikde jinde neobjeví.



Založili jsme nový účet proto, abychom k hokejovým fanouškům dostali zajímavosti přímo a hned. Naší výhodou je velký archiv fotek, kam občas sáhneme a vylovíme poklad. Máme i velkou zásobu vlastních statistik, které každou sezonu aktualizujeme. Takže vám určitě ukážeme bodování cizinců v extralize podle zemí nebo nejmladší hráče, kteří vstřelili hattrick...

Můžete se těšit na obrázky i videa ze zákulisí extraligových zápasů. Aktuální věci padají každý den do stories, plus tady na vás čekají i hokejové kvízy. Před extraligou jsme navíc rozjeli hodnocení týmů podle toho, jak posílily přes léto. V průběhu sezony připravíme další žebříčky.

Název našeho účtu jsme vybrali na základě hlavní hokejové dovednosti, kterou každý ovládá. Chtěli jsme, aby šlo o české slovo, které si každý hned zapamatuje. Takže prostě Bogna! Těšíme se na vás.

Sledujte Bognu a neunikne vám nic z hokejového dění!
Sledujte Bognu a neunikne vám nic z hokejového dění!

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud