13. května 2022 • 11:03

45 otázek pro Ručinského. Žádné sny o Naganu a říká se o mě, že...

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

45 rychlých otázek na první dobrou, 45 pohotových odpovědí rovnou z voleje. Martin Ručinský souhlasil s nápadem webu iSport.cz a pozval redaktora Miroslava Horáka na své sídlo na Slapech: výsledkem je netradiční a otevřený rozhovor s vítězem z Nagana a trojnásobným mistrem světa. A co na sebe Ručinský prozradil? Třeba to, že se mu i po skončení kariéry stále zdá o hokeji. „Je to tak, pořád mám hokejové sny,“ přiznává populární „Růča“. „Většinou v souvislosti s Montrealem. Kromě Litvínova je to klub, s kterým jsem byl spjatý nejdelší dobu a pořád je to moje srdcová záležitost,“ říká někdejší útočník slavných Canadiens.



Dojde ale i na vzpomínku na Ivana Hlinku. „Ivan byl člověk, který na mě měl obrovský vliv, a ke kterému chovám největší respekt,“ skládá hokejové legendě poklonu Ručinský. Při procházce na Slapech ale došlo i na jiné sporty. „Víte, mě dojímá, když outsider získá nějakou velkou trofej. Proto mě nadchlo vítězství Gorana Ivaniševiče ve Wimbledonu,“ vybavuje si památné tažení chorvatského tenisty v roce 2001. 

I letos bude Ručinský vedle Marka Sýkory, Jiřího Hudlera a dalších osobností jedním z expertů, kteří budou na webu iSport.cz komentovat duely české reprezentace v rámci živých studií před a po skončení zápasů Jalonenova týmu. „Příprava vypadala výborně, snad v tom kluci budou pokračovat i na šampionátu,“ přeje se.

Podívejte se na 45 odpovědí Martina Ručinského ve VIDEU.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud