20. září 2009 • 22:06

Hlaváč: Vary si ještě na novou halu nezvykly

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zatímco v předešlých pěti zápasech využili hokejisté Liberce dohromady tři přesilové hry, dnes na ledě Karlových Varů se prosadili v početní převaze hned čtyřikrát. Dvěma góly a jednou asistencí přispěl k výhře Severočechů Jan Hlaváč, který tak oslavil dnešní třiatřicáté narozeniny.



Podle dvojnásobného mistra světa, který vypomáhá Bílým Tygrům do 25. října před návratem do švédského Linköpingu, vyšel jeho tým plán, aby využili pozvolného zvykání Karlovarských na novou halu.

"Věděli jsme, že se jim teď nedaří. Mají novou halu a asi si furt ještě nezvykli. Chtěli jsme na ně skočit a povedlo se to. Položili jsme na začátku základ k vítězství," řekl Hlaváč po utkání novinářům. Ve třetí minutě přihrál na gól Petru Nedvědovi, pak za 132 vteřin sám zvýšil pohotovou střelou na 2:0.

V polovině utkání už svých druhým gólem zvyšoval na 3:0.Na ledě byl Hlaváč u všech čtyř vstřelených gólů svého týmu, ale i u obou inkasovaných. Jednou v oslabení a podruhé v 38. minutě inkasovali Liberečtí dokonce při své přesilovce, ale nakonec je to mrzet nemuselo.

Karlovy Vary doma znovu nebodovaly >>>

"Tam jsme to podcenili, jinak můžeme být s přesilovkami spokojení. Předtím se nám tolik nedařily, dneska jsme to prolomili," pokračoval Hlaváč.Po úvodních dvou porážkách Liberec bodoval počtvrté za sebou a posbíral deset bodů.

Skuhravý: Na každý tým padne krize >>>

"Po těch dvou zápasech nebyla atmosféra dobrá, ale zvedl nás zápas ve Zlíně, od té doby se naše hra hodně zlepšila," doplnil Hlaváč, který po nevydařeném úvodu sezony opustil útok s bývalým spoluhráčem z New York Rangers Petrem Nedvědem. Teď už ale zase hrají spolu. "Teď nás dal trenér zpátky, protože Andrej Podkonický je zraněný. Dařilo se nám, tak uvidíme, co bude dál," dodal.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud