13. prosince 2009 • 21:59

Vondrka: Můj hattrick na výhru nestačil

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slávistický útočník Michal Vondrka si v dnešním domácím utkání proti hokejistům Plzně připsal první hattrick v extraligové kariéře, navíc přidal i asistenci, přesto byl po zápase smutný. Jeho čtyřbodové přestavení totiž Pražanům k bodovému zisku nepomohlo, protože prohráli 5:7.



"Určitě to byl trošku smolný zápas. Na jednu stranu jsem rád, že jsem ten hattrick dal, ale samozřejmě mi zkazilo radost to, že jsme prohráli. Dostali jsme smolné góly, mám pocit, že jednou jsme si to tam tečovali sami. Když nám odskočili na dva tři góly, tak už to pak bylo těžké," řekl po utkání novinářům Vondrka.

Byli jsme jasně lepší, tvrdí Vampola >>>

Slavia dvakrát prohrávala o tři branky a Vondrka jí dal dvakrát naději. Mezi 26. a 27. minutou během 66 vteřin snížil na 3:4. "Po těch mých dvou gólech se krok trošku srovnal, ale oni nám pak zase odskočili a s mužstvem, jako je Plzeň, se to otáčí těžko.
Měli jsme ale i smůlu. Není obvyklé dostat tolik gólů doma," dodal Vondrka, jenž dovršil hattrick v 56. minutě. Slavia však už přes další snahu výsledek na více než na 5:7 nezkorigovala.

Zdeněk Orct nebude na zápas proti Plzni v dobrém vzpomínat.
Zdeněk Orct nebude na zápas proti Plzni v dobrém vzpomínat.


Slavia tak pokračovala v nevydařených vystoupeních v domácím prostředí. Od 6. října a výhry 6:1 nad Mladou Boleslaví svěřenci Vladimíra Růžičky z devíti zápasů v O2 Areně vytěžili jen šest bodů. Naplno bodovali jen minulý týden v pátek v derby se Spartou a z výhry se za tu dobu radovali už jen po nájezdech s Vítkovicemi.

"Těžko říct, čím to je. Přitom se Spartou jsme odehráli dobrý zápas. Nevím, jestli nás něco svazuje, protože hrajeme venku líp než doma," doplnil Vondrka.

Vampola sestřelil Slavii pěti body >>>

Dnes ale mohli být při velké divácké podpoře z Plzně slávisté na rozpacích, kdo vlastně hraje v domácím prostředí. "Moc to nevnímám. Bylo tady hodně lidí a je mi jedno, že fandí jim. Je dobrá atmosféra a mně se hraje dobře," dodal sedmadvacetiletý útočník, který díky 26 bodům za sedm branek a 19 asistencí z 33 zápasů prožívá nejproduktivnější sezonu v kariéře.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud