Autor: tej
16.8.2019 • 04:10

Hvězdička Malíková práskla, co slyší o svých dredech. A co ty zadky?

Vstoupit do diskuse
0

Mladá a talentovaná česká atletka dostala na jeden den na starost instagramový účet deníku Sport. Sedmnáctiletá Barbora Malíková se tam pochlubila trochu netradičním účesem a popsala, jak její dredy vnímají ostatní lidé. Kromě toho zbyl čas i na srandičky, to když zveřejnila trochu pikantnější záběry z ledové koupele.



Atletka z TJ Sokol Opava má za sebou už v raném věku celou řadu úspěchů. V patnácti letech ovládla mistrovství světa v atletice do 17 let v disciplíně běhu na 400 metrů, čímž se stala vůbec nejmladší vítězkou. Zlato má i z ME do 17 let, MČR, letních olympijských her mládeže a dvě zlata z MČR juniorů a dorostenců.

Malíková je současně i studentkou, odpovídala fanouškům tedy i na to, jak stíhá skloubit školu se sportem. „Očekávala jsem, že architektura bude možná méně časově náročná, ale je fajn mít k atletice úplně jiný obor,“ prozradila, proč se rozhodla pro tohle odvětví. „Když nestíhám ve škole, tak jsou lehčí tréninky, a zase pokud stíhám, tak si můžu dovolit trénovat více. Atletiku a školu mám na stejné úrovni,“ dodala.

Podívejte se v galerii, co vše o sobě svěřila fanouškům Barbora Malíková:

Česká atletka Barbora Malíková na instagramu deníku Sport popsala svůj den.
Česká atletka Barbora Malíková na instagramu deníku Sport popsala svůj den.

Úspěšná atletka také prozradila, ze které výhry měla největší radost. „První velké vítězství je první velké vítězství. MS U18 v Keni byl pro mě asi největší zážitek a doufám, že se na ten stadion zase příští rok na MS U20 vrátím,“ doufá.

Nezůstalo však jen u zážitků z tréninků a závodů, přidala i trochu pikantností. Na otázku, jak nejraději regeneruje, zveřejnila fotografii z ledové koupele. Kromě ní na ní byli další čtyři týmoví parťáci, kteří záběr ‚vylepšili‘ vystrčenými zadky. „Tak třeba v Nymburku ji řešíme takto,“ napsala k fotografii.

Mladičká atletka kromě talentu zaujme i pro sportovce trochu nezvyklým účesem, má totiž dredy. I na to tak padlo pár otázek. „Občas se lidi zajímavě koukají, ale většinou se shledávám s dobrou reakcí... Tak i tak, hlavní je to, že já je miluju,“ odpověděla na otázku, jak se k jejímu účesu staví ostatní.

Sportovní dění a zábavné příspěvky sleduj na Instagramu iSportCZ >>


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}