10. února 2014 • 10:30

Česko jako zimní ráj golfu? Záleží na počasí, ale šance si zahrát jsou!

Autor: ps
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

Největší golfoví nadšenci neváhají nasadit rukavice, obléci thermo prádlo a v čepicích brouzdat po tuzemských hřištích. Ano i v chladném počasí se takoví »blázni« najdou, ale nebojte, bude líp! I když se Česko zimním rájem golfu asi nikdy nestane, šance zahrát berdie tu jsou. I díky skvělým nabídkám členství.



Sněhové barikády tak velkým problémem nejsou, ale zmrzlé greeny ano. Přesto je spousta hřišť, které několika nadšencům umožní v tomto chladném počasí zahrát si golf na „zimních“, tedy nahrazených puttovacích plochách.

„Není nad to, když se nám kouří od huby,“ vtipkoval Tomáš, který si v lednu pochvaloval hru na slapském hřišti. On je jedním z těch, kdo využili atraktivní nabídky spojení Českého golfového klubu a Clubu ducha sportovního. To poskytuje v rámci jediného členství hru až na 33 resortech s denní kapacitou 336 míst! „Funguje to skvěle. Prostě si usmyslím, že si pojedu zahrát golf, vyberu si kde, sednu do auta a jedu,“ popsal, jak jednoduché je vyrazit si zasportovat. Základní nabídka začíná už na necelých třech tisících!

Pojďte si tedy odpálit pár míčků a nebojte, za chvíli se oteplí a na golf se budete i těšit...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud