9. března 2016 • 17:10

Koňská reality show: Dostihový klub vybírá barvy dresů. Jak se vám líbí?

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Sparta - Baník: Haraslín nádhernou ranou překonal Markoviče, 4:1!
Sparta - Baník: Drama na Letné! Ewertonův průnik zužitkoval Kubala, 4:3!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Účastníci Dostihového klubu iSport.cz mají možnost zvolit barvu dresů, v kterých budou nastupovat jezdci koní Theophila a Power Zara, jež společenství pro letošní rok pronajímá trenér Josef Váňa. Projekt je stále otevřený novým zájemcům, kteří se můžou přihlásit na stránkách www.isport.cz/dostihovyklub a ihned se zapojit do výběru barev.



Dostihový klub si může vybírat jen z designů a barevných kombinací, které dosud nejsou zaregistrovány. Proto členové volí z předvýběru tří variant.

První z nich jsou káry ve světle modré a oranžové kombinaci, druhou možností je žlutý dres s červenožlutými rukávy, další dres zdobí zelenobílé pruhy.

Uzávěrka hlasování proběhne 25. března, tak aby bylo možné barvy s dostatečným předstihem zaregistrovat na Jockey Clubu a dres nechat vyrobit před startem nové dostihové sezony.

Dostihový klub vybírá barvy dresů
Dostihový klub vybírá barvy dresů

Dostihový klub iSport.cz je v Česku unikátní projekt, který se už za několik měsíců činnosti stal historicky největším dostihovým syndikátem v zemi. Dlouhodobým cílem klubu je dát široké veřejnosti možnost prožít pocity majitelů dostihových koní za tisícikorunový roční poplatek.

Pro letošní sezonu klubu pronajal Josef Váňa šestiletého Theophila a sedmiletého Powera Zara, s nímž počítá pro říjnovou Velkou pardubickou.

Datum prvních startů obou koní je zatím nejistý. Původně plánovaný mítink v Kolesách, který měl proběhnout uprostřed dubna, musel být z technických důvodů odložen.

Předběžně lze tedy první starty očekávat začátkem května.

Koně v Dostihovém klubu iSport.cz čekají první závody Koně v Dostihovém klubu iSport.cz čekají první závodyFoto Koláž iSport.cz

Kouzlo Vladaře, jak tráví zimu koně Dostihového klubu
Video se připravuje ...



Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud