29. října 2018 • 15:11

Vstupenky na MS ve florbale 2018: probíhá poslední vlna, jak být u toho?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Počet volných míst na zápasy mistrovství světa ve florbale, které proběhne v Praze od 1. do 9. prosince, rychle ubývá, organizátoři hlásí útok na návštěvnický rekord. Ideální příležitost na nákup vstupenky na MS 2018 se naskytla zkraje října, kdy se do prodeje uvolnila poslední vlna všech volných míst, která v O2 Areně i Areně Sparta ještě zbývají. I nadále se ale lístky dají pořídit, podívejte se, jak na to!



Druhy vstupenek na MS florbal

Vstupenky na MS ve florbale 2018 v Praze se dají pořídit v nejrůznějších kombinacích a balíčcích - od permanentky na celou skupinovou fázi v O2 Areně, po vstupenky na jednotlivé dny (někdy ještě rozdělené na dopoledne a odpoledne).

Podobné je to na play off MS 2018, kdy se na osmifinále a čtvrtfinále prodávají dopolední a odpolední vstupenky, na semifinálový a finálový program o závěrečném víkendu jsou pak k dispozici jen lístky na celý den.

Ceny a kategorie vstupenek

Ceny vstupenek na pražský šampionát se pohybují od 150 korun na celý den ve skupinové fázi v Areně Sparta Podvinný mlýn, až po 1 750 korun na celodenní finálový program. K dispozici jsou i VIP balíčky, za které si připlatíte jednou tolik.

Vstupenek je několik kategorií podle umístění, v O2 Areně se bude otvírat na oba víkendy i horní patro, kde jsou lístky nejlevnější.

Vstupenky na MS ve florbale 2018 kupujte v síti Ticketportal ZDE »

Poslední vlna prodeje vstupenek na prosincové MS ve florbale odstartovala. Poslední vlna prodeje vstupenek na prosincové MS ve florbale odstartovala.Foto ceskyflorbal.cz

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve florbale 2022

Program a výsledky Skupiny Česká nominace

Mistrovství světa ve florbale 2022 proběhne ve dnech 5. - 13. listopadu ve Švýcarsku. Letošní šampionát je čtrnáctý v historii, triumf nakonec obhajují Švédové.

Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud