8. dubna 2018 • 20:23

Chrudim slaví postup do finále! Litoměřice vyřadila 3:0 na zápasy

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Futsalisté ERA-PACKu Chrudim jsou prvním finalistou VARTA futsal ligy. V sobotním třetím semifinálovém zápase porazili na domácí palubovce Gardenline Litoměřice 3:1. „Stejně jako v předchozích zápasech to bylo skvělé utkání,“ chválil trenér Chrudimi Felipe Conde.



Litoměřice se poprvé v sérii dostaly do vedení po trefě Záruby, ale brzké vyrovnání Chrudimi zařídil Koudelka. Do přestávky ERA-PACK otočil skóre, když na konci rychlého brejku zakončoval přesně Slováček.

Litoměřice dlouho dobývaly svatyni Chrudimi, zkoušely i power play, ale branku Litviněnka neodčarovaly. Zápas rozhodl minutu před koncem Éverton, který proměnil desetimetrový pokutový kop.

„Oba týmy si dokázaly vypracovat řadu šancí ke skórování, velmi dobrou práci odvedli oba brankáři. Věřím, že výsledek je spravedlivý. Nesmím zapomenout pogratulovat soupeři z Litoměřic za skvělou sezonu, speciálně jejich prezidentovi, že futsalu věří a investuje do něj. Dále bych chtěl poděkovat naším fanouškům, kteří předvedli skvělou show,“ řekl chrudimský kouč Conde.

Podle litoměřického asistenta trenéra Igora Vodeckého odehrál jeho tým nejpovedenější semifinálový zápas. „V zápase jsme plnili vše, co jsme si řekli. Udělali jsme však několik chyb, které Chrudim potrestala. My jsme naše šance nevyužili, a proto jsme prohráli. Celá série byla více než vyrovnaná a myslím, že rozhodl první zápas, který jsme po penaltách nezvládli. Musím klukům poděkovat za play off a samozřejmě za celou sezonu.“

FK ERA-PACK Chrudim - Gardenline Litoměřice 3:1 (2:1)
Branky a nahrávky: 7. T. Koudelka (D. Drozd), 10. Slováček (Doša), 39. Éverton (10 m kop) – 6. Záruba (Kovács). Konečný stav série: 3:0.

Třetí semifinálový duel Chrudimi s Litoměřicemi doprovázely i emoce
Třetí semifinálový duel Chrudimi s Litoměřicemi doprovázely i emoce

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud