8. dubna 2018 • 17:17

Sparta po výhře 4:1 srovnala sérii s Plzní, řádil Kolumbijec Angellot

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Futsalová Sparta si oddychla. Ve čtvrtek večer porazila na domácí palubovce Plzeň 4:1 a srovnala semifinálovou sérii play off VARTA futsal ligy na 1:1. Druhý zápas série hrané na tři vítězná utkání je na programu ve středu v přímém přenosu na ČT Sport.



Sparta znovu brzy prohrávala po brance Holého, ale pak si vzal taktovku zápasu sparťan Angellot Caro. Dvěma parádními trefami skóre otočil a na třetí branku přihrál Brahimimu. Tečku za utkáním udělal ve druhé půli domácí Marcelo.

„Sparta k zápasu přistoupila o něco lépe než v pondělí a do karet jí hrálo i domácí prostředí. My jsme si vytvořili sice nějaké šance, ale chyběla nám tentokrát rychlost a lepší zakončení,“ viděl příčiny porážky plzeňský Jaroslav Slavík.

Poprvé ve sparťanském dresu nastoupil Patrik Levčík. Pražané využili možnost jednoho českého hráče na play off z ostatních týmů. Svou premiéru si užil. „Zejména proto, že jsme vyhráli. Jsem rád, že se nám podařilo sérii vyrovnat. Pro mě osobně to byla nová zkušenost. Na začátku jsem se snažil hrát jednoduše, ale potřeboval jsem se chytit něčím těžším, aby ze mě spadla nervozita. To se mi vcelku rychle povedlo, kdy jsem si přehodil soupeře, čímž jsem získal sebevědomí a hrálo se mi dobře.“

AC Sparta Praha – SK Interobal Plzeň 4:1 (3:1)
Branky a nahrávky: 3. Angellot (Marcelo), 13. Angellot (Marcelo), 14. Brahimi (Angellot), 27. Marcelo (Cupák) – 2. Holý (Sláma). Stav série: 1:1.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud