25. října 2016 • 21:32

Reality show OKTAGON: Petr Novák padl! Slováci drtí český tým

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

I třetí díl reality show O2 TV Sport OKTAGON ovládlo Slovensko. To uspělo jak v týmové výzvě, tak díky srdnatému výkonu bojovníka Františka Fodora slavilo vítězství i v závěrečném fightu. Přitom jeho soupeř Petr Novák byl v prvním kole blízko drtivému KO, chybělo opravdu málo. Avšak podobně jako jeho předchůdci se musel nakonec sklonit před svým soupeřem. Dokáží se Češi ještě vzchopit?



První výhru si v pondělím díle připsalo Slovensko již při týmové výzvě, kde účastníci reality show tentokrát poměřili své síly v dovednosti zvané paddleboard, neboli pádlování ve stoje na surfu. Slovenský tým předvedl větší šikovnost a mohl se těšit na opravdu sladkou odměnu. Uvařila jim totiž Renata Langmannová, česká modelka a ambasadorka projektu Teribear.

Reality show O2 TV Sport OKTAGON: Petr Novák padl! Slováci drtí český tým
Video se připravuje ...

Češi se však rozhodit nenechali a bojovník Petr Novák šel do závěrečného souboje v optimální formě. Naopak Františka Fodora trápilo zraněné rameno, s kterým musel zajít k lékařům.

Petře, o zranění Františka jsi věděl, působilo to třeba na tvoji psychiku?
Věděl jsem, že ho rameno bolí. Ale mě taky bolí kde, co. A nechodím s tím ven. Určitě jsem se na jeho rameno nijak nesoustředil a nesnažil se z toho udělat svou výhodu.

Jaké pokyny ti dávali před samotným fightem trenéři?
Každý z nás je zvyklý na něco jiného ze svých klubů a od svých trenérů. Jarda s Dvořkou věděli, že nás nemůžou za takovou krátkou chvíli předělat, takže to bylo na domluvě mezi námi. Moc dobře vím, co mi sedí a co ne. Samozřejmě jsme před zápasem soupeře rozebírali a domlouvali se, jaká taktika by byla tou nejlepší.

Je to peklo, říká bojovník MMA Běle. Reality show OKTAGON nabídne příběh brutálního hubnutí
Video se připravuje ...

První kolo patřilo tobě, byl jsi lepší, co chybělo?
Ano, souhlasím, první kolo bylo jasně moje. Měl jsem myslet na to, že zápasíme 15 minut. Snažil jsem se zápas co nejdřív ukončit, což byla chyba. Ferko to ustál a měl čas se dát dohromady.

Naopak vstup do druhého kola zvládl lépe Fodor…
Hned na začátku mě pěkně trefil kolenem na hlavu, což mi vzalo hodně sil. Pak se to vezlo. Když jsem si zápas pouštěl ze záznamu, tak mi chyběl opravdu malý finálový krůček k ukončení, bohužel se tak nestalo, co se dá dělat.

Co bys změnil, kdybys měl tu možnost?
Určitě taktiku. Byl jsem zbytečně zbrklý, měl jsem více přemýšlet a zasadit finální úder, který potom chyběl.

Slovenský tým vede už 3:0, byla po tvém zápase v týmu hodně špatná nálada?
Já byl spíš zklamaný ze svého zápasu. Potom jsem si uvědomoval, že už je to 3:0, a že nenecháváme dobrou vizitku českému MMA. Spousta lidí vidí 3:0 a dělají z toho jednoznačnou záležitost. Všechna utkání mohla dopadnout obráceně. Lidé kritizují trenéry, ale já se jich musím zastat, odváděli skvělou práci!

Jak jsi vnímal celou tu show okolo. Kamery, lidi z produkce…
Musím říct, že z počátku to bylo nezvyklé, něco jiného, nového. Ale s postupem času to přestával člověk vnímat a šlo to. Jinak celý štáb byl super, žádný problém.

Reality show OKTAGON začala. Podívejte se na první čtvrtfinálovou řežbu
Video se připravuje ...

Už nikdy nebudeš chodit, slyšel Bartl od lékařů. Teď bude bojovat v reality show OKTAGON o titul v MMA
Video se připravuje ...

Jedinečná reality show Oktagon! Nechte se vtáhnout do světa MMA
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud