11. prosince 2017 • 20:00

Knockout roku! Moraesovi stačilo 67 vteřin, svého soupeře uspal kolenem

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Za poslední měsíc si připsal už druhou výhru ve slavné UFC. Ultimátní bojovník Marlon Moraes se však dokázal fanouškům vrýt do paměti hluboko. Stačilo mu totiž pouhých 67 vteřin zápasu k tomu, aby přesně trefeným kolenem svého soupeře v mžiku uspal. Zabojuje nyní i o titul?



V UFC si zatím připsal pouze tři zápasy, z toho dvakrát vyhrál. Přesto se jeho jméno začalo skloňovat jako další možný soupeř šampiona bantamové váhy TJ Dillashawa. Brazilský bojovník Marlon Moraes je v žebříčku své váhové kategorie v UFC na sedmém místě, v posledním zápase však ukázal, že tam není jen do počtu.

Během galavečera ve Fresnu v Kalifornii zazářil během krátké chvilky. Svého soupeře dostal na zem, kde se Aljamain Sterling marně pokusil o armbar (páka na ruku v loketním kloubu, pozn.red.), z čehož se ale Moraes bez větších potíží rychle dostal zpátky na nohy.

Rozhodčí dal Sterlingovi chvilku na to, aby se stihl postavit zpátky do postoje. Téměř okamžitě, co sudí zápas znovu pustil, vypálil Moraes koleno vzhůru a přesně se trefil do soupeřovy brady. Americký bojovník se už jen sesunul v bezvědomí k zemi.

Za svůj brutální knockout navíc Brazilec získal ocenění „představení večera“. Ač je pro Moraese na zápas o mistrovský pás ještě poměrně brzy, má k němu více než slušně nakročeno.

Skvělý zápas předvedl i v hlavním zápase večera Brian Ortega, který si ve druhém kole poradil s Cubem Swansonem. Americký šestadvacetiletý bojovník svého soupeře uškrtil a donutil ho zápas odklepat. Jejich vzájemný souboj pak byl vyhlášen za „nejlepší zápas večera“.

Moraes kolenem tvrdě knockoutoval soupeře
Moraes kolenem tvrdě knockoutoval soupeře

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud