Ivana Jakoubková
6. února 2020 • 05:00

Přestupy v parkuru. Prague Lions mají dva nové členy, Kellnerová je zpátky

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to venku! Pořadatelé parkurové série Global Champions League zveřejnili složení týmů pro letošní ročník a odhalili několik zajímavých přestupů. Ke změnám došlo i v české sestavě Prague Lions, která má dva nové členy. Lvům ale zůstávají největší opory Niels Bruynseels a Marc Houtzager i jediná Češka v týmu Anna Kellnerová, která se v lednu úspěšně vrátila k závodění po pauze zaviněné zraněním.



Vítězka historicky první Super Grand Prix Edwina Tops-Alexanderová a loňský člen vítězných Šanghaj Swans Peder Fredricsson přecházejí do týmu Valkenswaard United, dcera rockové legendy Jessica Springsteenová zase posílí „Hvězdy z Cannes“.  Mezi velkými přestupy tohoto ročníku uvádí webové stránky Global Champions také příchod Španěla Sergia Alvareze Moyi do Prague Lions! Spolu s ním se v barvách pražského týmu nově představí Nizozemec Jur Vrieling, momentálně 87. jezdec světového žebříčku. Moya, který byl v minuosti členem týmů Cannes Stars a Chantilly Pegasus, figuruje na 137. místě.

Prague Lions budou v této sezoně startovat ve složení Niels Bruynseels a Wilm Vermeir z Belgie, Marc Houtzager a Jur Vrieling z Nizozemska, Sergio Alvarez Moya ze Španělska a Anna Kellnerová, která bude znovu plnit roli jezdce do 25 let.

Nejvýše postaveným jezdcem je Bruynseels, jemuž patří 16. příčka světového žebříčku, Houtzager je čtyřiadvacátý. Z loňské sestavy Lions chybí Němec Marco Kutscher, který přešel do Berlin Eagles, a Nizozemec Gerco Schröder, který není v sestavě žádného týmu.

Sezona Global Champions League začne 5. března v katarském Dauhá a vyvrcholí od 19. listopadu pražským finále – PlayOffs.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud