13. září 2016 • 09:39

Lochteho chtěli napadnout při tanci. Lháři, křičeli na plavce při show

Autor: jip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Americký plavec Ryan Lochte to nemá lehké. Krátce poté, co kvůli smyšlené historce o ozbrojeném přepadení během olympiády v Riu obdržel desetiměsíční trest, se na něho chtěli vrhnout dva odpůrci při jeho vystoupení v taneční soutěži Když hvězdy tančí. Aby tam Lochte se svojí partnerkou Cheryl Burkovou mohl v pořádku dokončit vystoupení, musela zasáhnout policie. Dva muže zadržela.



Před kamerou vypadá Ryan Lochte jako učiněný slušňák. Žádný stříbřitý přeliv jako v Riu, ale pěkně na stranu na pěšinku učesané krátké tmavé vlasy, slušivé košile a samý úsměv.

Jeho odpůrci ale nezapomínají. Dva z nich, zralí čtyřicátníci Sam Sododeh (48) a Barzeen Soroudi (40) si to s plavcem šli vyřídit přímo na pódium v Los Angeles, kde v pondělí večer probíhalo jedno z kol show Když hvězdy tančí.

Policie je zadržela hned po Lochteho vystoupení, režie kvůli tomu operativně zařadila reklamní vsuvku a incident se tak odehrál mimo hlavní kamery. Na obrazovce jsou pouze vidět části siluet, jak se rychle přemisťují ze strany na stranu.

VIDEO: Lochteho se pokusili napadnout dva muži při taneční show


„Chceme dát najevo, že je špatné propagovat lháře jako hvězdu,“ zvolal jeden ze zadržených. Oba měli na sobě trička s motivem proti Lochtemu.

Kromě dvojice zadržených prý ochranka zaznamenala ještě čtyři nebo pět žen, které také mohly patřit k protestu.

„Mysleli jsme si napřed, že je to vtip, něco jako součást show,“ řekl k incidentu Lochte. „Když nám došlo, že není, tak to zabolí. Zlomí to srdce. Bohužel někteří se stále točí kolem jednoho problému a nikdo se neposunuje dopředu,“ řekl.

Ryan Lochte ve svém kajícném interview v brazilské televizi
Ryan Lochte ve svém kajícném interview v brazilské televizi

Bezprostředně po vystoupení se ho moderátor zeptal, jak se cítí. „Dobře,“ odvětil Lochte, ještě zadýchaný z tance, stručně.

On i Burková byli viditelně v šoku. Velmi ironicky se plavci vrátila přibarvená historka z olympiády, kde napřed vypověděl, že muži v policejních uniformách drželi pistoli u jeho hlavy, než se zjistilo, že sám byl iniciátorem vandalismu na benzínce.

„Nevěděli jsme, jestli (dva muži) nemají zbraň, nevěděli jsme, co se může stát… srdce mi tluče jako o závod. Hodně jsem se soustředila na tanec, ale teď to všechno přehlušilo tohle. Je to šílené,“ vyprávěla Burková a její slova skoro jako kdyby kopírovala Lochteho první výpovědi po prohýřené noci v Riu.

Svého partnera v soutěži vykreslila jako svědomitého člověka.

„Doufám, že mu lidé dají druhou šanci,“ řekla.

To však bude zřejmě ještě trvat.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud