9. srpna 2010 • 15:21

Ty bastarde! Abbey dělá nevěrnému Crouchovi peklo

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Užil si s prostitutkou a teď ho doma čeká peklo! Anglická hvězda Peter Crouch to za hříšný výlet do Madridu od své půvabné snoubenky pěkně schytal. "Ty bastarde, jak jsi mi to mohl udělat?" řvala modelka Abbey Clancy do telefonu na dvoumetrového útočníka Tottenhamu.



Ten si v polovině července vyrazil na kamarádovu rozlučku se svobodou a užil si ji opravdu pořádně - zaplatil skoro 25 tisíc devatenáctileté prostitutce Monice za sex v taxíku a pak i na hotelu.

Navíc přesně rok poté, co se zasnoubil s modelkou a moderátorkou Abbey Clancy. Jenže náplň Crouchovy pánské jízdy praskla a vytáhlý útočník teď čelí zběsilé fúrii. Jen co se Abbey o Peterově nevěře dozvěděla, už se nemohla dočkat, až si ho pěkně podá.

A když dokončila natáčení své kadeřnické show, vzala telefon a spustila. "Řvala na něj snad všechny nadávky pod sluncem," popisuje Crouchův přítel pro deník The Sun.

"Snažil se ji uklidnit výmluvami, ale ona nechtěla nic slyšet. Prosil ji, aby mu odpustila, že ji pořád šíleně miluje."

Abbey Clancy, přítelkyně Petera Crouche, v anglickém dresu
Abbey Clancy, přítelkyně Petera Crouche, v anglickém dresu

Krásná modelka prý má stále na ruce zásnubní prstýnek, který jí "Crouchy" dal, ale to není žádná záruka, že se vše uklidní. "Hrozně jí to bolí, je rozzuřená a ponížená. Zvažuje, jestli má jejich vztah ještě budoucnost," tvrdí člověk z okolí hvězdného páru.355173:i_article:true:true

Anglický reprezentant doufá, že se Abbey uklidní a odpustí mu. Dokonce si byl jistý natolik, že si v den, kdy se jeho úlet s prostitutkou provalil, vyrazil na golf.

"Peter chtěl od toho všeho utéct. Myslí si, že se přes to dostanou a Abbey mu odpustí podobně jako Toni Terry odpustila nevěru Johnovi." Ale i kdyby se mu podařilo umluvit Abbey, pořád tu je její matka. "Karen je úplně nepříčetná. Nejradši by ho seřezala do krve," prozradil zdroj deníku The Sun.

Hvězdný pár je spolu od roku 2006, poté jejich vztahem otřásla kokainová aféra Abbey, od té doby ale všechno klapalo a vloni se zasnoubili. Jestli se přežene i tahle bouřka, je ovšem ve hvězdách.

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud