14. února 2011 • 14:28

Pomsta Tomášovi: Řepková sbalila slávistu!

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jestli se Renata Řepková (34) chtěla svému manželovi pomstít, povedlo se jí to dokonale. Poté, co jí kapitán a ikona Sparty opustil s playmate Vlaďkou Erbovou (29), i ona si našla nového přítele. Podle informací Aha! pohledná Renata vyměnila Řepku za Adama Petrouše, bývalého obránce Slavie a bratra současného trenéra Michala!



Řepková rozchod se svým manželem nemohla vydýchat. Když se jeho vztah se sexy modelkou Vlaďkou Erbovou provalil, řádila jak pominutá.

Prohodila cihlu předním sklem Řepkova nabroušeného ferrari, rozřezala mu oblečení. "Manželka dokáže být hodně výbušná," potvrzuje sám Ŕepka ve své autobiografii.

Smutek po kapitánovi Sparty jí ale dlouho nevydržel. Jak uvedl deník Aha!, nedávno začala nový vztah. Mělo by jít o Adama Petrouše, bývalého prvoligového obránce.

Nejlepší fotbalová léta prožil ve Slavii, pak odešel do ciziny. Po návratu do české ligy chvíli působil i ve Spartě, kde se neprosadil.

"Teď jsem polovičním vlastníkem kosmetického salonu v centru Prahy. Baví mě to, poznávám lidi. Chodí sem k nám třeba manželka Tomáše Řepky," vykládal před rokem Adam. Tam bratra trenéra Slavie Michala Řepková poprvé potkala.

Z občasných setkání v salonu krásy se vyklubal románek. „Dřív se tady paní Řepková moc často nezdržovala, ale nyní je u nás několikrát do měsíce. S panem Petroušem se k sobě chovají víc než kamarádsky. Jsou jako dvě hrdličky. Nedávno se rozvedl a říká se, že právě kvůli ní,“ prozradila listu zaměstnankyně studia.

Tomáš Řepka je největší ikona současné Sparty. Letenští fanoušci ho milují, ostatní nenávidí. A teď žena, která s ním má malého syna Tommasa (10), údajně randí se slávistou. Pro něj, kovaného sparťana, snad nemůže existovat větší potupa.

Pokud tedy Renata chtěla Řepkovi nevěru s Erbovou vrátit, povedlo se jí to dokonale.

Tomáš Řepka a manželka Renata neprožívají tak harmonické manželství, jak by se mohlo podle této fotky zdát...
Tomáš Řepka a manželka Renata neprožívají tak harmonické manželství, jak by se mohlo podle této fotky zdát...

Vstoupit do diskuse
9
Články odjinud


Články odjinud