8. června 2011 • 11:05

Šeredová-Buffon: Svatba v Praze, párty v Itálii

Autor: qp
Vstoupit do diskuse
23
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poslední dny se odpočítávají do svatby roku. Česká topmodelka Alena Šeredová se provdá za bohatého italského fotbalistu Gianluigiho Buffona, se kterým vychovává už dvě děti. Své "ANO" si řeknou v Praze za týden.



Alena Šeredová od ohlášení svatby poskytla snad stovky rozhovorů na téma manželství. Vždycky tvrdila, že se těší. Mnohdy si až ze svatby dělala legraci. A schválně třeba opomněla, že Gigiho miluje.

"Proč si ho beru? Tak za prvé proto, že spolu máme dvě děti. Za druhé už se konečně chci zbavit toho hrozného příjmení. A za třetí tak získám italské doklady," smála se česká modelka.

Jindy zase musela čelit nepříjemnostem. Třeba si nesměla vzít za svědkyni svou přítelkyni Pavlu Hrbkovou. Důvod? Není pokřtěná. "To by Gigiho rodina nedopustila," svěřila se.

Svatbu organizuje sestra Šeredové

To ale taky byl snad jediný případ, který by Alenu na chvilku zamrzel. Poslední "svobodné" dny si jinak užívá. I díky tomu, že se o organizaci svatby stará její sestra. Vybírala kostel i dekorace. "Hrozně jsem jí vděčná, že mi takhle pomáhá," těší Alenu.

Jak bude svatba vypadat? To hlavní se uděje v Praze 15. června. "Obřad a hostina bude v Česku, ale potom ještě uděláme svatební večírek v Itálii," prozradila Alena.

Slavný pár, jehož milostný příběh se zrodil před pěti lety, vychovává v současné době dva syny Louise Thomase a Davida Leeho. Šeredová se ale nikdy netajila tím, že by ráda i holčičku. Co třeba po svatbě?

Ustáli všechny partnerské krize!

Od počátku jejich vztahu si Buffon se Šeredovou vypomáhali, jak to jen šlo. Buffon nafotil několik žhavých snímků a kalendářů, Alena zase hlasitě podporovala svého muže na každém zápase.

Ale stejně jako v každém vztahu přišla i tento pár krize. V Itálii se množily drby, podle kterých měla Alena italskému reprezentantovi zahýbat. A prý dokonce s jeho spoluhráčem z Juventusu Amaurim.

Spekulace italských novin vyvrcholily tím, že se měl Buffon s Amaurim porvat v kabině. Oba to ale záhy popřely. "Je to lež," odsekl Gigi. "Totální blbost. Gigi se nepere," přitakala Alena.

Nikdy se tyto informace neprokázaly býti pravdivé. Buffon věřil Šeredové, že ho nikdy nepodvedla, že mu je pořád věrná. A právě tohle jejich vztah ještě více posílilo.

"I když jsme spolu takhle dlouho a máme dvě děti, svatba pro nás bude něco výjimečného. Oba se na tento den velmi těšíme," dodala Alena Šeredová, brzy paní Buffonová.

Alena Šeredová si ráda užívá s Buffonem leháro na pláži.
Alena Šeredová si ráda užívá s Buffonem leháro na pláži.

Vstoupit do diskuse
23
Články odjinud


Články odjinud