16. června 2011 • 16:52

Šeredová šetřila na róbě, podprsenka chyběla

Autor: Markéta Reinischová
Vstoupit do diskuse
30
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Každý čekal, že modelka Alena Šeredová (33) se bude vdávat v luxusní svatební róbě, která všem vezme dech. Ale její jednoduché bílé šaty s výstřihem lemovaným krajkou spíš připomínají negližé nebo noční košilku.



Foto 

"Myslím si a doufám, že se budu vdávat jenom jednou, proto určitě zvolím bílou barvu. Tu vnímám jako symbol závazku na celý život," prohlásila Šeredová pro server starlettime.com.

Prozradila také, že si v Paříži vyhlédla úžasnou princeznovskou svatební róbu, ale nakonec si ji kvůli přemrštěné ceně nekoupila. Kdo by to byl řekl, že Alena, která si bere jednoho z nejlépe placených brankářů světa, bude šetřit na šatech v nichž prožije svůj velký den?

Alena vchází do katedrályFoto Ladislav Křivan, Martin Mithofer, Martin Procházka, Jindřich Starý, David Malík


Sněhobílé šaty s vlečkou na první pohled působí velmi obyčejně. Jen krajka okolo výstřihu, kameny pod ním a na ramenou trochu a hluboký výstřih na zádech zvedají jejich punc. Podle toho, jak se Aleně pod šaty rýsovaly bradavky, je zřejmé, že si před oltář nevzala podprsenku. Na druhou stranu to nikoho nepřekvapilo, protože modelka téměř vždy a všude chodí nahoře naostro.

Alena si nechala vlasy volně dozadu, jen je zpevnila štrasovou čelenkou a na temeno si připnula dlouhý bílý závoj, rovněž zdobený krajkou. Jediným šperkem byly drobné náušnice s briliantem.

Aleně to náramně slušelo
Aleně to náramně slušelo

Vstoupit do diskuse
30
Články odjinud


Články odjinud