16. června 2011 • 20:33

Eliška Šeredová: Místo pochodu hrál Robbie

Autor: bko, gam
Vstoupit do diskuse
5
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEOROZHOVOR - Žádný přehnaný patos, na pražské veselce topmodelky Aleny Šeredové (33) a italského fotbalisty Gianluigiho Buffona (33) nezazněl ani tradiční Bartholdyho pochod. K oltáři došla česká kráska za tónů písničky populárního zpěváka Robbieho Williamse She's the one (tedy něco jako Jedině ona).



"To si přála, je to jejich oblíbená písnička s ženichem," svěřila se pro Blesk.cz s průběhem přísně střeženého obřadu ve vyšehradské bazilice svatého Petra a Pavla sestra Šeredové Eliška (23).

Ta ještě prozradila, že novomanželé si vyměnili vedle tradičního církevního slibu i ten soukromý. "Ještě si tam spolu něco špitali, ale to nevím, co bylo," přiblížila průběh veselky kráska v zelených šatech.

Dovnitř do kostela se totiž nikdo bez pozvánky nedostal. "Obřad byl v italštině i v češtině, aby si to všichni užili," popisovala půvabná modelka, která už má za sebou nejrůznější focení plavek či spodního prádla.

Co ale dala sestře jako svatební dar, to prozradit nechtěl. "Něco moc pěkného. Ale co, to neřeknu, to je tajemství. Něco, co si přála," smála se.

Stejně tajemná byla v případě svatební cesty hvězdných novomanželů. "Nevím, kam. To je tajemství, které si organizují sami," uzavřela posvatební rozhovor.

Novomanželé Alena a Gigi Buffonovi před vyšehradskou katedrálou
Novomanželé Alena a Gigi Buffonovi před vyšehradskou katedrálou

Vstoupit do diskuse
5
Články odjinud


Články odjinud