9. srpna 2011 • 04:00

Jak tě mám políbit? O'Nealova láska je o 59 cm menší než on

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ona si vedle něho musí připadat jako trpaslík, ale jejich láska jen kvete. 216 centimetrů vysoká bývalá hvězda basketbalové NBA Shaquille O'Neal (39) je o celých 59 centimetrů vyšší než jeho přítelkyně Nicole "Hoopz" Alexanderová (28). Nesourodá dvojice si ale poradí se vším, i s polibkem, ke kterému je ovšem potřeba trocha ekvilibristiky.



Když se tahle dvojice někde objeví, automaticky vzbudí rozruch. A není to jen tím, že "Shaq" byl jednou z největších hvězd nejslavnější basketbalové ligy světa posledních let. Křehoučké stvoření po boku takové hory masa prostě strhává pozornost.

Legenda Los Angeles Lakers si užívá sportovního důchodu a plně se věnuje své přítelkyni. Chodit spolu začali vloni v létě a od té doby to vypadá, že se od sebe neodloučili.

Od začátku jejich vztahu se spekuluje o tom, jestli už se roztomilý páreček zasnoubil. Ale Shaquille se do ženění zřejmě nehrne.

Ještě teď totiž řeší rozvodové tahanice se svou bývalou ženou, producentkou televizního basketbalového pořadu Shaunie Nelsonovou, se kterou má čtyři děti (další dceru má ještě z předchozího vztahu).

Droboučká Nicole se proslavila jako vítězka reality shows Flavor of Love (Chuť lásky) a I Love Money (Miluju peníze).

Za výhru sice sebrala úctyhodných 4,3 milionu korun, ale majetku svého milého se moc nepřiblížila: jmění Shaquilla O'Neala se totiž odhaduje na 4,3 miliardy.

Musíš vyskočit, bejby!
Musíš vyskočit, bejby!

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud