23. prosince 2012 • 13:00

NEJ 2012: Falcao, Zlatan i Jiránek. Nejkrásnější góly roku

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový rok 2012 opanoval maličký argentinský génisus Lionel Messi. Myslíte si, že se prosadil i v naší anketě o nejkrásnější fotbalový gól roku? Kdepak! Do našeho výběru jsme zařadili nádherné voleje Slováka Stocha či Kolumbijce Falcaa. Brilantní souhru útoku belgického Lokerenu, bombu českého obránce Jiránka či neskutečné nůžky Ibrahimovice v dresu švédské reprezentace. Který gól je podle vás nejkrásnější?



1. Miroslav Stoch, Fenerbahce

Slovenský fotbalista Miroslav Stoch se prezentoval výstavním volejem přímo z rohu, který zaplul do horního růžku branky. Záložník Fenerbahce se takto trefil v březnovém zápase proti Genclebirligi.

2. Radamel Falcao, Atlético Madrid

Dalším horkým adeptem na vítězství v naší anketě je Kolumbijec Radamel Falcao, který v dresu Atlétika Madrid zaujal nádhernou květnovou brankou proti týmu América Cali.

3. Ayanda Patosi, Lokeren

Belgický fotbal je na vzestupu, o tom není pochyb. Lukaku, Hazard, Fellaini nebo Kompany to je pouze výběr největších jmen z celé řady tamních talentů. Ti další řádí v belgické nejvyšší lize. Důkaz? Tady je vzdušná souhra na jeden dotek zakončená nádherným volejem Ayandy Patosiho.

4. Martin Jiránek, Groznyj

Mezi adepty na gól roku nemůže chybět ani Čech Martin Jiránek. A nenechte se mýlit, za jeho nominací není žádná protekce. Obránce Grozného se prezentoval životní trefou téměř z půlky hřiště. A že to byla pořádná pumelice!

5. Zlatan Ibrahimovic, Švédsko

Hvězdný útočník Paris St. Germain nasázel v zápase proti Anglii čtyři branky. Tu poslední vstřelil v první minutě nastavení, kdy nůžkami před pokutovým územím překonal vyběhnuvšího brankáře Harta. Zvítězí u vás právě senzační zásah švédského útočníka Zlatana Ibrahimovice?


Vstoupit do diskuse
0

Dejte nám like a sledujte nás!

.
instagram
Články odjinud