19. ledna 2023 • 09:15

Podivná oslava: Medveděv ukazoval, co má pod šortkami. Nový trend?

Autor: jj, inf
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Výkřiky radosti, zaťatá pěst a snad i šťastný pád na kurt. Z obvyklých tenisových oslav po vítězném zápase se vymykalo svérázné gesto Daniila Medveděva. Ruský favorit si poté, co ve 2. kole Australian Open odrovnal domácího Johna Millamana esem na mečbol, začal k úžasu fanoušků vytahovat šortky až k tříslům.



V pozápasovém rozhovoru s Jimem Curierem na kurtu se pak bývalý první hráč světa jal vysvětlovat. „Hodně lidí vidělo na sociálních sítích Martonovu fotku. Já takové svaly nemám, tak jsem si ze sebe udělal trochu legraci,“ líčil Medveděv s odkazem na Maďara Martona Fucsovicse.

Ten se po vítězném pětisetovém dramatu v prvním kole svlékl do půl těla a slavil v póze kulturisty. Nejen na sociálních sítích, ale také v melbournské šatně vyvolal svalnatým a vyrýsovaným tělem poprask. „To byla vážně velká show,“ žasnul i Medveděv.

Ty máš svaly, já mám čáry, mohl by odpovědět osmý hráč žebříčku, jenž je o sedmdesát příček výš umístěný než třicetiletý Fucsovics. „Nějaké svaly mám, ale s Martonem se nemůžu rovnat,“ vyprávěl Medveděv, jenž zavzpomínal na časy, kdy mu bylo šestnáct let a ještě trénoval v Rusku.

„V tomhle věku se vám tělo vyvíjí a svaly hodně rostou. Pamatuji se, že jsme chodili do posilovny, pili proteinové nápoje po cvičení. Postupně jsem zesílil, zvedal jsem větší váhy. Ale vypadal jsem pořád stejně. Mně svaly prostě nerostou,“ smál se habán, jenž váží při 198 centimetrech pouhých 83 kilo.

Otázkou je, zda mu dobrá nálada v Melbourne vydrží. Ve 3. kole na něj čeká velmi nebezpečný Sebastian Korda, svěřenec Radka Štěpánka.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud