24. listopadu 2023 • 12:30

Držte h... Djokovič vypěnil na britské fanoušky, rušili ho i při rozhovoru

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Srbský tenista Novak Djokovič po výhře nad Velkou Británií ve čtvrtfinále Davisova poháru zkritizoval soupeřovy fanoušky, kterým vytkl nedostatek respektu. Informovala o tom agentura Reuters.



Djokovič ve druhé dvouhře porazil dvakrát 6:4 Camerona Norrieho a zajistil Srbsku postup. Při rozhovoru se poté nejprve na hlučné fanoušky obořil, aby byli zticha. „Držte hu...“ neudržel se a následně uvedl, že se ho celé utkání pokoušeli rozhodit. Třeba jako při setbolu v prvním setu, kdy se před druhým servisem ozval hlasitý výkřik. A Djokovič si pak vítězný míček pořádně užil.

„Předvedli nedostatek respektu, ale na to musíte být v Davisově poháru připravení,“ řekl vítěz rekordních 24 grandslamů. „Když to fanoušci přeženou, tak se musíte ozvat, aby věděli, že něco takového nebudete tolerovat,“ dodal Djokovič.

„Celý zápas se mě snažili rozhodit, takže jsme si to na konci museli trochu ujasnit,“ uvedl šestatřicetiletý tenista, kterého se srbským výběrem v sobotním semifinále čeká Itálie.

„Jedna moje část se už těší, až odložím raketu a odpočinu si, ale teď ještě na volno myslet nemůžu,“ prohlásil Djokovič, který by po 13 letech rád dovedl Srbsko k druhému triumfu v Davisově poháru.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud