3. července 2014 • 21:12

Mladá a pohledná. Soupeřce Kvitové tleskal i populární Sheldon

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do velkého sobotního finále Wimbledonu půjde Petra Kvitová v pozici favorita. Na druhé straně kurtu ale bude stát pořádně nebezpečná soupeřka. Mladá, šikovná a velmi pohledná kanadská tenistka Eugenie Bouchardová (20) má v Londýně i velice známého a populárního fanouška.



Kanadskou tenistku při vítězném semifinále s Rumunkou Halepovou z lóže spolu s rodinou sledoval i její velký fanoušek, americký herec Jim Parsons. Populární Sheldon Cooper z celosvětově úspěšného televizního seriálu Teorie velkého třesku se s kanadskou tenistkou seznámil prostřednictvím jejich agentů a už více než rok jsou spolu v kontaktu, především prostřednictvím e-mailu.

"Mailoval mi po každém zápase, který jsem hrála. Je víc pozitivní než celý můj tým dohromady," chválila Bouchardová ve Wimbledonu svého věrného fanouška. "Je to osvěžující dostávat pro změnu milé e-maily se spoustou vykřičníků a smajlíků," dodala s úsměvem.

Ve vzájemné korespondenci prý především rozebírají paralely mezi herectvím a sportem. "Jsem ohromná fanynka jeho show. On říká, že je zase můj velký fanoušek. Takže je úžasné, že je tady, aby mě konečně jednou viděl hrát naživo," pochvalovala si přítomnost trojnásobného držitele ceny Emmy ve své lóži.

Petru Kvitovou v sobotním finále čeká pořádná fuška. Bouchardová patří mezi nastupující generaci tenistek, ve Wimbledonu zatím hraje skvěle a neztratila ani set.

Jim Parsons, známý herec především díky postavě Sheldona Coopera ze seriálu Teorie velkého třesku, fandil v semifinále Wimbledonu kanadské tenistce Eugenii Bouchardové
Jim Parsons, známý herec především díky postavě Sheldona Coopera ze seriálu Teorie velkého třesku, fandil v semifinále Wimbledonu kanadské tenistce Eugenii Bouchardové

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud