8. července 2019 • 15:20

Strýcová při výhře pobavila jako „babička“, zaujala i zvláštním rituálem

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle ona prostě umí! Barbora Strýcová po vybojovaném obratu proti Elise Mertensové postoupila do čtvrtfinále Wimbledonu a byla to strhující show. Třiatřicetiletá bojovnice tradičně zaujala svými gesty, pobavila jako „babička“ při pauze na ošetření své soupeřky či rituálem.



Šla podávat za stavu 2:5 ve druhém setu a věděla, že pokud chce dál snít o postupu, musí uspět. Barbora Strýcová si přehodila ručník přes hlavu, tu schovala do dlaní a nevnímala svět. Soustředění pomohlo, byla z toho čistá hra a následně devět vítězných gamů v řadě a famózní obrat.

Aby nevychladla, zabalila se Strýcová do všeho, co měla při ruce... a fanoušci se bavili.
Aby nevychladla, zabalila se Strýcová do všeho, co měla při ruce... a fanoušci se bavili.

Česká veteránka pak ve třetí sadě vedla už 3:0 a Mertensová si na kurt povolala lékařku a vzala čas na ošetření. Když zmizela v šatně, oblékla Strýcová mikinu s kapucí a tenhle módní doplněk ještě vylepšila ručníkem několikrát omotaným kolem krkem, aby nevychladla. „78letá Strýcová vede ve třetím setu 3:0,“ bavili se fanoušci na Twitteru.

„Měla jsem včera zablokovaný krk. Lítala jsem celý den po doktorech, takže jsem nechtěla, aby mi to znovu zatuhlo. Proto jsem si to obalila vším, co šlo,“ vysvětlila s úsměvem po zápase. Celý rozhovor ZDE>>>

A česká hrdinka zaujala ještě jedním momentem - několikrát během zápasu se totiž zastavila u plachty za kurtem a objela prsty siluetu reklamního obrázku skákající šelmy, vše završila pohlazením po „hlavě“. A tenhle podivný rituál byl nakonec vítězný...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud