3. července 2009 • 12:51

Dlouhý kvůli zranění odstoupil z Wimbledonu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejen Radek Štěpánek spěchal z Wimbledonu do ordinace fyzioterapeuta Pavla Koláře. Do motolské nemocnice zamířil i deblista Lukáš Dlouhý, který kvůli bolavému kolenu raději odstoupil ze čtvrtfinále smíšené čtyřhry, které měl hrát společně s Ivetou Benešovou. Jeho start v Davisově poháru ale není ohrožen.



"Bylo to moje zranění, ale mělo by to být v pořádku," řekl dnes Dlouhý ČTK na otázku, kvůli komu český pár nenastoupil do boje o semifinále mixu, protože z výsledků to nebylo poznat. "Mám poraněný koleno, ale už jsem byl za docentem Kolářem," dodal tenista.

Podle všeho si letošní vítěz čtyřhry na Roland Garros s Indem Leanderem Paesem nohu jen přetížil. "Na trávě jsem hrál dále, než jsem zvyklý. Dám si pár dní volno a bude to dobrý. Určitě budu na Davis Cup stoprocentně připravený," věřil šestadvacetiletý rodák z Písku.

Dlouhý je druhým českým hráčem, který týden před čtvrtfinále Davisova poháru proti Argentině řešil zdravotní problémy. Ohrožena byla také účast singlisty Štěpánka, ale i on by mě být do zápasu, který se uskuteční od 10. do 12. července v ostravské ČEZ Areně, relativně v pořádku.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud