7. července 2011 • 15:35

Bývalá světová jednička Davenportová je těhotná

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na světovém okruhu vyhrála pětatřicetiletá americká tenistka Lindsay Davenportová 55 turnajů včetně tří grandslamů a olympijského zlata z her v Atlantě. Jediný vavřín, který ji z turnajů velké čtyřky chybí, je z French Open. Pravé výhry se však bojovná rodačka z Californie dočká už velmi brzy. Na svět přivede svého druhého potomka.



Lindsay Davenportová nebude hrát letní světovou týmovou soutěž. Taková zpráva zarmoutila nejednoho tenisového fanouška. Zápasy tenisových legend každoročně zpestřují milovníkům bílého sportu probíhající sezonu.

Tento ročník se však bude muset obejít bez pětatřicetileté tenistky. Ta  na svět brzy přivede svého druhého potomka, a od lékařů ji bylo doporučeno, aby se tenisových utkání vyvarovala.

Bývalá světová jednička již má syna Jonnathana, který 10. července odslavil již své čtvrté narozeniny.

Američanka měla ke svému zápasu nastoupit v Newport Beach již v úterý večer, v americkém týmu ji však zastoupí Maria Sanchezová.

Pro pořadatelé bude absence americké legendy o to citelnější, že Lindsay stihla v neděli v deblu spolu s další bývalou světovou jedničkou Martinou Hingisovou porazit českou dvojici Martina Navrátilová, Jana Novotná.

"Lindsay je pro nás jako rodina a její zdraví je pro nás nejdůležitější věcí," odůvodnil v oficiálním prohlášení absenci Davenportové president akce týmových družstev Dani Schottman.

Lindsay Davenportová vyhrála na okruhu 55 turnajů
Lindsay Davenportová vyhrála na okruhu 55 turnajů



 

 

 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud