Pavel Novotný
14. srpna 2013 • 11:25

Mizerná premiéra Connorse: "Jeho" Maria vybouchla hned v prvním zápase

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už ve druhém kole turnaje v Cincinnati se zastavila cesta obhájkyně titulu z roku 2011 Marie Šarapovové. Postarala se o to dvacetiletá americká naděje Sloane Stephensová, která světovou trojku vyřadila po setech 2:6, 7:6 a 6:3.



Maria Šarapovová se na kurty vrátila po téměř měsíci a půl. Naposledy se divákům ukázala ve Wimbledonu, kde i díky zraněné kyčli prohrála ve druhém kole s Francouzkou Mladenovicovou.

"Už je všechno v pořádku. Nechtěla jsem se vracet na tour, když nebylo vše 100% srovnané. Chtěla jsem se ujistit, že jsem připravená na návrat," prohlásila před začátkem turnaje Ruska.

Jenže hned na první soupeřce se přesvědčila, že to minimálně s její hrou po dlouhé pauze nebude ještě tak valné. V zápase dlouhém dvě hodiny a 22 minut poprvé v kariéře podlehla bojovné Američance.

"Nikdo mě neporazí čtyřikrát v řadě, dnes jsem prostě musela vyhrát," říkala na pozápasové tiskové konferenci šťastná vítězka, která s ruskou šampionkou prohrála všechny tři dosavadní mače.

Na tribuně sledoval počínání své nové svěřenkyně i legendární Jimmy Connors a radost ze své premiéry zrovna neměl.

"Užívala a nyní si i užívám čas, kdy s ním mohu spolupracovat. Miluju jeho filosofii o tom, jak nic nenahradí tvrdou práci a tvrdý trénink," chválila si nového trenéra před začátkem turnaje čtyřnásobná grandslamová šampionka.

Jak se bude spolupráce slavného páru odvíjet dál, se teprve ukáže.

Jak široká, tak dlouhá. Maria Šarapovová klouzala na wimbledonské trávě skoro jako na ledě
Jak široká, tak dlouhá. Maria Šarapovová klouzala na wimbledonské trávě skoro jako na ledě


Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud