23. února 2016 • 16:50

Strýcová se hlídala, perlil její kouč: Co řekl o kondici Kvitové?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Její emotivní výstupy už se staly legendárními, s Barborou Strýcovou prostě není nuda. Minulý týden si v Dubaji od plic ulevila před koučem Tomášem Krupou, v souboji s Petrou Kvitovou v Dauhá se více „prosadil“ naopak její trenér.



Ve druhém kole na turnaji v katarské metropoli to dlouho vypadalo, že by Strýcová konečně mohla prokletí v zápasech proti fedcupové parťačce Kvitové zlomit. V první sadě byla hodně blízko, nakonec se ale z výhry radovala její soupeřka, která pak zlomila ve svůj prospěch i druhý set.

Barbora Strýcová si povolala kouče na pomoc po prvním setu, ve kterém měla dva setboly, ale nevyužila je a v tiebreaku pak uhrála jen dva míčky. Tomáš Krupa svou svěřenkyni uklidňoval, že hrála dobře, jen v závěru se vloudilo pár chybiček.

„To už je pryč, to už neřeš. Hodinu jste hráli první set, bylo to dobrý,“ vykládal Krupa. „Pořád říkají, že nemá kondici, tak se uvidí,“ podotkl pak bývalý kouč Tomáše Berdycha na adresu Petry Kvitové. „Asi to není tak špatný, musíš zabrat. Ale ty jí máš určitě lepší,“ hecoval Strýcovou.

Ta se držela i ve druhém setu, občas si ale uškodila zbytečnými chybami, které si pro sebe hlasitě komentovala. Nakonec ale přišla za stavu 4:4 o podání a Petra Kvitová už dotáhla duel do vítězného konce.

Připomeňte si legendární hlášku Barbory Strýcové: Mr*á mi v hlavě! »

Česká tenistka Barbora Strýcová v debatě se svým trenérem Tomášem Krupou
Česká tenistka Barbora Strýcová v debatě se svým trenérem Tomášem Krupou

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud