16. května 2018 • 17:54

Plíšková našla zastání u Hrdličky i sestry: Selhání. Sudí na černou listinu!

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle se nevidí! Karolína Plíšková vzbudila hodně pozornosti svojí reakcí po vyřazení ve 2. kole turnaje v Římě proti Marii Sakkariové z Řecka. České tenistce v jedné z klíčových chvil poslední sady rozhodčí neuznali míč, který trefila evidentně před čáru. Plíšková reagovala po utkání mlácením raketou do umpiru, na kterém seděla sudí, s níž si nakonec ani nepodala ruku. Po evidentní křivdě se jí zastala její sestra Kristýna či bývalá šampionka ve čtyřhře Rennae Stubbsová.



Klíčový moment zápasu přišel za stavu 5:5 ve třetím setu. Plíšková při něm zvládla smeč u sítě a poslala míč dovnitř kurtu. Už i v televizní grafice naskočila ve vyrovnané hře výhoda. Ovšem jen do té doby, než čárová rozhodčí zahlásila aut.

Plíšková dlouze diskutovala s rozhodčí, která sestoupila na kurt. Emoce jí cloumaly. Vždyť to byl takový kus, naznačovala prsty. Řešit vyhrocenou situaci dorazila na kurt také supervizorka, která se pustila do diskuze s trenérem Plíšková Tomášem Krupou, který ukázal do kamery vztyčený prostředníček, debaty se zúčasnil také přítel tenistky a její manažer Michal Hrdlička .

Celý incident Plíškové: nejdřív chyba sudích, pak mlácení raketou
Video se připravuje ...

„Mně supervizorka řekla, že pokud je zahlášenej aut a pak rozhočí neobjeví stopu, platí původní rozhodnutí. Tu stopu ani moc nehledaly, neomluvitelný selhání,“ zlobil se Hrdlička na Twitteru.

Verdikt zůstal nezměněný a Plíšková prohrála zbývající tři hry a skončila na turnaji překvapivě brzy.

Přestože Plíšková reagovala hodně vyhroceně, našla kvůli křivdě u tenisových osobností zastání. „Tohle je jedno z nejhorších rozhodnutí za poslední dobu. Padáte na zadek a pak vás okradou. A nakonec ještě dostane pokutu Karolína a ne rozhodčí,“ předpovídala Rennae Stubbsová, čtyřnásobná grandslamová vítězka z Austrálie, která Plíškovou krátce trénovala na sklonku loňské sezony.

Ještě razantnější byla ve svém vyjádření sestra Plíškové Kristýna. „To nejhorší, co jsem na okruhu viděla. Doufám, že tato paní Marta Mrozinská už nikdy nebude řídit můj ani Karolínin zápas,“ napsala v tweetu, který doplnila hashtagem navždy na černé listině.

 

Verdikt sudích zvedl ze sedadla také přítele Plíškové Michala Hrdličku
Verdikt sudích zvedl ze sedadla také přítele Plíškové Michala Hrdličku

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud