2. května 2019 • 19:10

Plíšková zužuje realizační tým. Končí Stubbsová, Martinézová zůstává

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenistku Karolínu Plíškovou bude trénovat už pouze Conchita Martínezová. Španělská wimbledonská vítězka z roku 1994 se dosud na přípravě české dvojky podílela společně s Australankou Rennae Stubbsovou, ta v realizačním týmu sedmadvacetileté bývalé světové jedničky skončila.



Plíšková se domluvila s Martínezovou na spolupráci na plný úvazek už po únorovém turnaji v Dubaji. "S Conchitou jsme se postupně poznávaly od loňského US Open a s její prací jsem natolik spokojená, že jsem usilovala o spolupráci na plný úvazek. Jsem ráda, že se to podařilo," uvedla Plíšková na svém webu. "Ta jednání byla jednoduchá, protože práce s Karolínou Conchitu naplňuje a vidí v ní velký potenciál," doplnil manažer české tenistky Michal Hrdlička.

Martínezová začala s Plíškovou spolupracovat na loňském US Open, kdy se přidala k někdejší špičkové deblistce Stubbsové, jež vedla českou hráčku od loňského srpna po Tomáši Krupovi. Španělská pětinásobná vítězka Fed Cupu působí jako trenérka od skončení hráčské kariéry v roce 2006. Spolu s ní tvoří realizační tým aktuálně páté tenistky světového žebříčku kondiční trenér Azuz Simčič, fyzioterapeut Salvador Guzman a mentální kouč Marian Jelínek.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud