Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

OKTAGON PROJEKT Y - 8. díl: Svázaná v kufru tátova auta!

Autor: pet

Bez podpory svých nejbližších se neobejdou. Zároveň účastnice MMA reality show PROJEKT Y vědí, že při první bitce v  kleci o ně budou mít pořádný strach!

Aby také ne. Už 27. července se holky budou mlátit na galavečeru na pražské Štvanici, který pořádá organizace OKTAGON MMA. „Rodina přijala moje rozhodnutí s  pochopením, ale rozhodně ne s nadšením. Takže není vyloučené, že se na zápas nedostavím, protože budu svázaná lanem v kufru auta mého otce,“ vtipkovala jedna z  účastnic, slovenská právní koncipientka Eva Borodáčová (29).

Podpora ze strany rodičů může holkám dodat i  potřebné nabuzení. Dvoumetrové české drsňačce Kateřině Klinderové (27) dal táta jasné instrukce:  „V  oktagonu to bude hodně bolet, ale musíš ostatní rozkopat, protože jsou menší než ty,“  burcoval svoji dceru, která se může opřít i o partnera Tomáše. Bojuje za tátu Stejně tak má podporu v lásce také mladičká studentka Ivy Hašková (19), která tajemného přítele poznala nedávno díky PROJEKTU Y.

Kateřina Klinderová pracovala jako manažerka nočního klubu
Kateřina Klinderová pracovala jako manažerka nočního klubu

Zcela určitě na její zápas dorazí maminka a na Štvanici uvidí, že Ivy bude bojovat jako lev za svého tátu, který tragicky zemřel, když jí bylo 11 let.  „Chybí mi. Nedávno jsem měla maturiťák a tam chceš mít tátu. Měli jsme sice kratší čas, ale zato úžasný,“ líčila.

Kdyby se novinářka Petra Batthyanyová (25) prala v kleci před pár lety, těžko říct, zda by oporu u otce našla. Se známým slovenským hercem Peterem Batthyanym se totiž soudila o  výživné. Ale spory nakonec zažehnali a dnes je z nich nerozlučná dvojka. „Byl to zbytečný a hloupý konflikt, který nás obral o roky našeho života,“ řekla Petra.