Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Patrik Eliáš podepsal smlouvu za 330 milionů: Teď renovuje vilu!

Autor: bej, mokk

Hokejový útočník Patrik Eliáš (37) se proměnil ve stavitele. V Praze začal renovovat prvorepublikovou vilu, kterou si před dvěma roky s manželkou Petrou pořídili.

Eliáš nedávno podepsal slušnou smlouvu s New Jersey, během následujících tří sezon si vydělá 330 milionů korun. A nutno říci, že za své služby a věrnost klubu, kde je už od roku 1995, zasloužených.

Takže v klidu může stavět. No, ono to úplně v klidu nejde, jelikož na rekonstrukce domů ve Střešovicích jsou přísná pravidla. Předělávat se může vevnitř, zvenku musí vila udržet původní háv.

Patrik má vkus

Svou rodinu, manželku Petru a dcerku Sophii Gabrielu, Patrik miluje a dělá pro ně to nejlepší. A hýčkat si je chce i v jejich novém hnízdečku. Jistě mají architekta, ovšem již dříve jeho paní prozradila, že její manžel má vkus.

„Má vytříbený vkus pro design a dar od boha kombinovat. Oba nás to baví, naštěstí se shodujeme,“ pochválila Petra Eliášová před časem Patrika. To bylo v momentu, kdy si zařizovali společný byt v Praze. I tehdy jim radil zkušený designér.

Nedaleko je Nedvěd

Nedaleko nově rekonstruované vilky, jejíž hodnota je kolem 30 milionů korun, má své sídlo jiný hokejista – současný kapitán Liberce a bývalá hvězda NHL Petr Nedvěd. Pokud se budou chtít setkat a pokecat o hokeji, mohou jít pěšky. Čtvthodinka chůze je nezabije.

Krásná Petra Eliáš-Voláková drží českým hokejistům na MS
Krásná Petra Eliáš-Voláková drží českým hokejistům na MS