10. července 2013 • 20:45

Až skončím v Devils, budu hrát za Lva, slíbil Patrik Eliáš

Autor: fan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 1:2. Zemětřesení v sestavě a drama v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dokončím stávající smlouvu a jsem u vás. Zhruba to prý vzkázal Patrik Eliáš do kanceláří pražského Lva. O útočníkovy služby se český celek KHL ucházel už letos, ikona New Jersey ale nakonec prodloužila spolupráci s Devils o tři roky.



„Patrik pak zavolal našemu akcionáři, viceprezidentu klubu Petru Speychalovi, a řekl, že poté, co mu vyprší tento kontrakt, jeho další bude se Lvem,“ prozradil Sportu Rašid Chabibulin, sportovní ředitel HC Lev.

Jestli Eliáš své slovo dodrží, dorazí domů coby čtyřicetiletý. I tak by jistě druhý nejproduktivnější Čech NHL představoval lákadlo pro domácí fanoušky.

Někdo z jeho vrstevníků, kteří momentálně v zámoří dál čekají na nové smlouvy, by se mohl ve lví sestavě ukázat už v nadcházejícím ročníku. Tým hodně stál vedle Eliáše i o jeho spoluhráče, beka Marka Židlického, který by se ale rovněž měl blížit nové dohodě s New Jersey.

„Oni dva by totiž reálně posílili naše mužstvo,“ zmínil Chabibulin s tím, že současná situace na zámořském trhu možná spustí i další rozhovory s renomovanými Čechy na sklonku kariér.

„Co se týče ostatních hráčů, kterým v NHL skončila smlouva, tak jsme s nimi nebyli v kontaktu a nevstoupili jsme do žádných jednání. Nicméně tuto možnost nelze vyloučit,“ dodal šéf sportovního úseku Lva.

Není tedy nereálné, že by se v Praze na podzim mohlo chodit třeba na Kaberleho či Martínka.

Více o plánech Lva, třeba na angažování Jaromíra Jágr, čtěte ve čtvrtečním Sportu!

Eliáše smrt českých hokejistů hluboce zasáhla
Eliáše smrt českých hokejistů hluboce zasáhla

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud