Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vidí si do úst?! Hingisová: Chci miminko, ale na to potřebuji vážný vztah!

Autor: lel

Tak to chce pořádnou dávku drzosti! Sotva vypluly na povrch zprávy o nevěře Martiny Hingisové, tak už někdejší slavná tenistka plánuje svou budoucnost. Ráda by miminko, ale něco jí k tomu chybí: "K tomu je potřeba vážný vztah." Možná kdyby ten svůj nezničila...

"Je mi dvaatřicet, když se podívám na ostatní tenistky v podobném věku, tak už mají děti. Třeba Iva Majoliová nebo Barbara Schettová," řekla Hingisová v rozhovoru pro týdeník Schweizer Illustrierten.

"Ale přivést na tento svět děti, k tomu je potřeba vážný vztah. A aby to v něm klapalo," dodala Hingisová pro švýcarský magazín.

Poměrně překvapivý výběr slov od někoho, kdo podváděl svého životního partnera!

Manželství Hingisové s Thibaultem Hutinem je totiž v troskách poté, co o šest let mladší Francouz odhalil její nevěru. S milencem ji načapal v hotelu v New Yorku, po boku španělského svůdníka se Hingisová coby divačka ukázala i na nedávno skončeném Wimbledonu.

Podle slov bývalé tenistky se manželství rozpadlo už na začátku roku, Hutin to ale dlouhé měsíce odmítal a pokoušel se vztah zachránit. Ztrátu chotě uznal až nyní. "Myslím, že ani v minulosti neměla problém podvádět své partnery," prohlásil parkurový jezdec.

Dítěte se tak s manželem Hingisová nedočká. A pravda, miminko se bez partnera dělá jen těžko.

Proto nabízíme Martině jednu užitečnou radu do budoucna: vztah se lépe udržuje bez nevěry!

Martina Hingisová vedle o šest let mladšího francouzského přítele Thibaulta Hutina zářila. A pak ho podvedla...
Martina Hingisová vedle o šest let mladšího francouzského přítele Thibaulta Hutina zářila. A pak ho podvedla...