Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Turbo pár: Van der Vaart už čeká dítě s kamarádkou své ženy

Autor: bko

Vzali to pořádně hopem! Fotbalista Rafael van der Vaart (30) jen pár dní poté, co se definitivně rozvedl se svou manželkou Sylvií, oznámil, že čeká dítě se svou novou partnerkou. A tou není nikdo jiný, než bývalá žena jeho spoluhráče z nizozemské reprezentace Sabia Boulahrouzová (35).

Proti tomuto milostnému trojúhleníku jsou i ty nejďábelštější argentinské telenovely slabý odvar. Rafael van der Vaart a Khalid Boulahrouz jsou spoluhráči z nizozemské reprezentace, jejich manželky nejlepší kamarádky.

Obě manželství se ale postupně rozpadnou, to van der Vaartovo dostalo poslední ránu letos na Silvestra, když krásné Sylvii dal facku.

V březnu začíná rozvod a na první stání u soudu doprovází budoucí bývalou paní van der Vaartovou její kamarádka Sabia, která už v té době chodí s Rafaelem...

Krásná exmanželka Rafaela Van der Vaarta
Krásná exmanželka Rafaela Van der Vaarta

Ke cti je jim potřeba přiznat, že svou zamilovanost prakticky netajili, Sylvia dokonce prohlásila, že jim jejich vztah přeje. Teď tedy páreček oficiálně oznámil, že na jaře se jim narodí potomek.

Dětí budou mít vůbec spoustu: van der Vaart má se Sylvií syna Damiana (7), Sabia dceru Amayu (3) a syna Daamina (2). "Jsem rád, že Damian bude mít sourozence," nechal se slyšet fotbalista Hamburku.