Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Gigi, dívej se a plač! Šeredová už líbá místo Buffona jiného

Autor: zab

Zahnul jsi mi? Vrátím ti to stejnou mincí! Tak se možná rozhodla česká topmodelka a stále ještě manželka hvězdného italského gólmana Gigi Buffona. Alena Šeredová byla italskými novináři z magazínu Novella v Miláně přichycena, jak se líbá v autě s neznámým holohlavým elegánem.

Případnému románku Šeredové se nelze divit. Jednička národního týmu Itálie Gigi Buffon totiž matce svých dětí zahnul s italskou zlatokopkou a televizní moderátorkou IIariou D´Amico.

Naposledy se vedle Buffona Alena objevila při poslendím zápase Juventusu v sezoně, kdy nechala oba syny Louise Thomase (6) a Davida Lee (4) oslavit s tátou mistrovský titul přímo na hřišti.

Šestatřicetiletá Češka se po provalení nevěry svého muže uzavřela před médii, naposledy se o ní psalo v souvislosti s vyřizováním věcí ohledně dělení majetku. Rozvod je na spadnutí, a tak není divu, že si rodačka z Prahy hledá náhradu.

Konečně, na půvabu rozhodně nic neztratila a je jisté, že sama nezůstane dlouho. Stane se jejím novým partnerem neznámý holohlavý muž?

Fotografové nachytali Alenu Šeredovou při polibku s neznámým mužem
Fotografové nachytali Alenu Šeredovou při polibku s neznámým mužem