Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Koho vybere Šeredová místo Buffona? Favoritem je rebel z Juventusu, co střídá ženy

Autor: bko

Místo vedle Aleny Šeredové je po rozchodu s Gigim Buffonem prázdné. Na jak dlouho? Italská sázková kancelář BetPassion už vypsala kurzy na to, kdo brankáře Juventusu v náruči atraktivní české krásky nahradí. Projděte si seznam největších favoritů  i úplných outsiderů mezi možnými fotbalovými nápadníky.

Dani Osvaldo (kurz 6:1)

S Alenou se italský útočník už určitě potkal. Od začátku roku totiž hraje za Juventus. Osvaldo má na kontě jako správný fotbalový rebel řadu disciplinárních výstřelků. Kromě toho také ukázal, že jen těžko odolává půvabným ženám. Se dvěma z nich má tři děti. Zakládá si na své image, stylem oblékání se podobá Johny Deppovi. Komplikací by mohl být jeho návrat z hostování do anglického Southamptonu. V Itálii mu však chtějí nabídnout trvalý kontrakt.

Andrea Pirlo (kurz 10:1)

Jediný hráč v Juventusu, který se svým věhlasem může Buffonovi rovnat. Pirlo je však již třináct let šťastně ženatý s Deborah Roversiovou, se kterou má dvě děti.

Marco Storari (kurz 12:1)

V Juventusu už dva roky dělá brankářskou dvojku a kryje Buffonovi záda na lavičce náhradníků. Jak by to asi mezi nimi v kabině klapalo, kdyby si s Alenou začal? Raději nedomýšlet.

Mario Balotelli (kurz 50:1)

Tip pro odvážné sázkaře. Balotelli je nevypočítatelný na hřišti i mimo něj. Syn imigrantů z Ghany má se svojí přítelkyní Fanny Negueshovou hodně bouřlivý vztah. Několikrát se rozešli a zase dali dohromady. Seděla by taková povaha Šeredové ?

Aleně to stále velmi sekne!
Aleně to stále velmi sekne!