Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hudlerova minulost není tak svatá: Na ledě slušňák, v soukromí byl divočák!

Autor: ps

Řádění s prostitutkami patří k vrcholovým průšvihům hokejisty Jiřího Hudlera (31), což je vzhledem k vyhlášení největšího slušňáka za uplynulý ročník NHL tak trochu paradox. Ještě, že se trofeje udělují za činy na ledě a ne v soukromí. To už by měl doma možná pořádnou sbírku anticen…

Už jako kluk byl Hudler výjimečným hokejistou, jenže mimo led byl také výjimečným průšvihářem. Když pomineme výstřelky na některých reprezentačních srazech či neukočírované alkoholové mejdánky, vrcholem jeho přehmatů je skandál z roku 2009.

Blesk tehdy získal svědectví dvou prostitutek, které s ním strávily noc. Hudler po nich požadoval zvláštní sexuální praktiky. „Zažily jsme totiž už různá přání klientů, ale chtěl po nás lízat záda. Choval se k nám hrubě, násilím se domáhal orálního sexu,“ popisovaly Jirkův tah na branku děvčata z nevěstince K5 v Korunní ulici, jimž zaplatil štědrou odměnu 11 tisíc korun.

Vztah s modelkou Simonou Krainovou kvůli ostudě s prostitutkami skončil, ale jakmile »Hudy« opět zmizel do zámoří, dospěl. Jeho život dostal velkou trhlinu, když před dvěma lety ztratil milovaného otce. Od té doby je více zamyšlený, rozvážný, ale strasti už mu v té době pomáhala překonávat přítelkyně Hana Chymčáková . Po uši se do ní zamiloval, což trvá dodnes!

Jako mávnutím kouzelného proutku se z rošťáka Hudlera stal domácí typ. Začal sekat latinu, v novém působišti v Calgary se staral o svoji Hanku, s níž si pořídili dcerku Annu Josefine. „Hokejové ceny jsou hezké, ale mým nejhezčím dnem byl 7. leden, kdy se narodila. Život je život, já miluju svou dcerku a miluju také Hanku. Děkuju,“ končil svoji řeč na předávání cen NHL, kde jako první Čech získal Lady Byng Trophy (cena pro nejslušnějšího hráče NHL).

Už mluvil jako milující taťka, který nemá ani pomyšlení na to, co se dělo v minulosti. Je pěkné vidět, že se vydal správnou cestou a že našel někoho, kdo mu ukázal smysl života…

Hudler si v roce 2009 užíval s prostitutkami a byl z toho pořádný skandál.
Hudler si v roce 2009 užíval s prostitutkami a byl z toho pořádný skandál.