Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fotbalista Realu Bale by se v basketbalu neztratil: Parádní kop zády ke koši!

Autor: ps

Tohle se musí vidět a hlavně vyzkoušet! Myslíte si, že byste zvládli stát zády ke koši, basketbalovým míčem dát pár nožiček a pak přes hlavu zamířit do koše? Hvězdný záložník Realu Madrid Gareth Bale (25) to zvládl levou zadní!

Ani se nemusí podívat a ví, kam míří. S parádním trikem se Bale ukázal na basketbalovém hřišti, kde prokázal své »nadlidské« schopnosti.

Velšská superhvězda má ovšem za sebou velmi těžkou a psychicky náročnou sezonu ve španělské lize, kde ji na domácím stadionu Santiago Bernabeu dokonce několikrát vypískali. Přesto se z ní Gareth, jak je vidět, rychle oklepal. Je v pohodě, do níž ho vracejí i podobné parádičky.

Navíc má velkou motivaci, aby se ve slavném velkoklubu udržel. Za dva roky se totiž odehraje finále Ligy mistrů v jeho rodném Cardiffu a s týmem Realu má gigantickou šanci, aby o nejcennější evropskou trofej bojoval.

„Vím, jak moc fanoušci ve Walesu milují fotbal, takže je to pro ně obrovské lákadlo. Bylo by pro mě fantastické, kdybych se mohl před takovými diváky předvést,“ nechal se Bale slyšet. Když bude makat, třeba Real do Cardiffu v roce 2017 dovede…