13. června 2015 • 04:40

Bale a herní krize? Jen v Realu! Za Wales sestřelil Belgii

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V kvalifikačním utkání o postup na ME ve Francii vstřelil gól favorizované Belgii a pomohl Walesu vyhoupnout se do čela skupiny B. Gareth Bale se v reprezentaci činí - na rozdíl od bídné sezony v Realu Madrid, kde se v posledních měsících nejdražší fotbalista světa trápil a hledal svoji dřívější formu.



Byl to jeho padesátý start za reprezentaci Walesu a hned ho oslavil vítěznou brankou. Lepší jubileum si Gareth Bale nemohl snad ani přát. Zvlášť vzhledem ke své současné formě.

Ke vstřelené brance do sítě Thibauta Courtoise ale přišel tak trochu jako "slepý k houslím". Po závaru v pokutovém území odhlavičkoval jeden z Belgičanů míč za sebe ke své brance a přesně v daném prostoru stál záložník Realu.

VIDEO: Vítězný gól Garetha Balea

I když stál v ofsajdové pozici, hrát mohl, protože přihrávka byla od protihráče. Brankář Chelsea byl proti Baleovi bezmocný. Velšan ho s lehkostí překonal a vystřelil své rodné zemi velmi důležitou výhru.

„Dali jsme do toho společně všechno. Nikdo se nemohl vymlouvat, že nás čekají další zápasy. Teď je před námi letní pauza, takže nikdo z nás nechtěl na hřišti nic vypustit,“ řekl Bale po utkání Sky sports.

V kvalifikačním utkání naprosto zastínil hvězdného záložníka Chelsea Edena Hazarda, který za Belgii odehrál celé utkání. Opět byl po delší době za hvězdu, která rozhoduje a září. Otázkou jen zůstává, zda si formu přenese v příští sezoně i na klubovou úroveň.

Baleův gól rozhodl o výhře Walesu nad Belgií
Baleův gól rozhodl o výhře Walesu nad Belgií

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud