Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šarapovová po prohře: Žertovala o své kráse a dojala ji česká fanynka (14)

Autor: bko

Maria Šarapovová jako nepřístupná hvězda? Po prohraném finále Fed Cupu, kde ruskému týmu nestačila její dvě vítězství ve dvouhře, ale ukázala svoji přívětivou tvář. Alespoň na sociálních sítích, kde si zavtipkovala se svými parťačkami, a pak potěšila svou odpovědí její českou fanynku.

Nejvíce vydělávající sportovkyně světa finálovou porážku s českým týmem překousla celkem rychle. V neděli večer už si Šarapovová posílala na twitterový účet fotku ze slavnostního banketu, na který Rusky dorazily v černém – na rozdíl od andělských Češek, jež oblékly bílou.

Jelena Vesninová se pak Šarapovové se smajlíkem ptala, kdo že je na snímku nejhezčí. „Ano, my víme, že se nenecháš vyfotit tak, aby ti to neslušelo. Ale já se budu snažit dál,“ smála se virtuálně.

Obrázky, které namalovala pro svou hrdinku Marii Šarapovovou fanynka Natálie Topinková
Obrázky, které namalovala pro svou hrdinku Marii Šarapovovou fanynka Natálie Topinková

Vedle spoluhráčky z týmu odpověděla současná světová čtyřka i jedné české fanynce. Pro čtrnáctiletou Natálii Topinkovou je právě Maria Šarapovová největším vzorem a na Twitteru jí poslala snímky svých vlastnoručně namalovaných obrázků, na kterých je právě její hrdinka.

„Marie, ty obrázky jsou ode mě. Líbí se ti? Děkuju hrozně moc za to, že jsem tě mohla tento víkend vidět,“ vyznala se Natálie a odměnou jí byla odpověď od samotné tenisové bohyně.

„Miluju je! Děkuju!“ odepsala Maria Šarapovová a Natálčiny obrázky mohlo vidět všech téměř 1,9 milionů lidí, kteří ruskou tenistku na Twitteru sledují. To se hned tak někomu nepoštěstí…