Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nečervenej se, baby! Hráč kriketu flirtoval před kamerou a musí platit

Autor: pta

Tento rozhovor si získal pozornost i u fanoušků, kteří kriket nesledují. Pálkař klubu Melbourne Renegades Chris Gayle se v přímém přenosu snažil flirtovat s televizní reportérkou při zápase australské ligy a pozvat ji na skleničku. Z rande ale nic nebude. Jamajský hráč navíc dostal pokutu ve výši 125 tisíc korun.

Reportérka Mel McLaughinová se chtěla bavit o tom, proč se Gaylovi v utkání proti Hobart Hurricanes tak daří, hráč ale stočil téma hovoru někam úplně jinam. „Hrál jsem tak dobře, protože jsem s tebou chtěl dělat rozhovor,“ začal laškovným tónem. A pokračoval dál: „Máš krásné oči. Snad tenhle zápas vyhrajeme a pak si spolu dáme skleničku. Nečervenej se, baby.“ Zaskočená novinářka jeho návrhům evidentně nebyla nakloněná. „Já se nečervenám,“ odvětila.

Rozhovor vyvolal řadu reakcí a Gayle nenašel zastání, ačkoliv své vystoupení označil za pokus o vtip. „Mel byla pořádně naštvaná. Pokládala pochopitelně otázky o kriketu a rozhovor skončil u řečí o jejích očích,“ sdělil ředitel televizní stanice Channel 10 David Barham.

Také šéfa kriketové ligy Anthonyho Everarda pořádně rozlítilo, co Gayle před kamerou předvedl. „Z jeho strany to bylo neuctivé a nevhodné. Určitě si o tom promluvíme s ním i zástupci jeho klubu,“ vzkázal.

VIDEO | Podívejte se na rozhovor reportérkys Chrisem Gaylem