4. ledna 2016 • 15:10

Španělský Záruba! Komentátor prožíval Jágrův gól jako na fotbale

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chicago, Pittsburgh, Montreal, NY Rangers a mnozí další. Polovina sezony NHL je pomalu tady a i tyhle slavné a bohaté týmy teď koukají v tabulce na záda Floridě. Parta rozjetých Panterů se díky sérii devíti výher v řadě vyšvihla už na čtvrté místo v NHL a stále získává na popularitě. Například také mezi hispánskou komunitou. Takže teď si můžete poslechnout, jak to zní, když se ve španělštině slaví gól Jaromíra Jágra. Hotová Barcelona!



Televizní stanice ESPN Deportes vysílá ve Spojených státech a hojně také v Mexiku a okolních španělsky mluvících oblastech. Tam sice hokej není zrovna populární, ale své příznivce si také najde.

A kdo někdy kus utkání Panthers ve španělském jazyce slyšel, určitě se mu vybavily fotbalové sestřihy z jihoamerických duelů. Legračně pak tedy s netradiční výslovností vyzní jméno Jaromíra Jágra i celkem běžný výkon komentátora. "Goooooool," zakřičel si komentátor Arley Londono z plných plic, jak jsou fanoušci zvyklí.

Seňor Jágr mu včera udělal radost, dvěma góly zařídil výhru nad Minnesotou 2:1 a kromě rekordů tak trhá i jazykové hranice.

"Tak nějak to vypadá, když dáte góóóóól na Floridě. A komentátor je španělsky mluvící Robert Záruba," pochválil ho Jágr na svém facebookovém profilu.

VIDEO: Jágrův gól se španělským komentářem

MATCH OVERVIEW LEGACY
4. 1. • 00:00
Florida Panthers
Florida Panthers
2:1
ONLINE
4. ledna
00:00
Minnesota Wild
Minnesota Wild
Góly

Domácí: 00:24. Jágr, 48:52. Jágr

Hosté: 20:48. Zucker

Sestavy

Domácí: Montoya (Luongo) – Gudbranson, Campbell, Ekblad, Kulikov, Petrovic, Mitchell – Jágr, Barkov, Huberdeau – Smith, Bjugstad, Jokinen – Shaw, Trocheck, Pirri – Knight, MacKenzie, Howden

Hosté: Dubnyk (Bäckström) – Spurgeon, Suter, Prosser, Brodin, Dubma, Scandella – Zucker, Koivu, Parise – Fontaine, Coyle, Niederreiter – Pominville, Granlund, Vanek – Carter, Stoll, Porter.

Rozhodčí

Charron, Kozari – Mach, McElman

Stadion

BB&T Center, Sunrise

Návštěva

15 426 diváků

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud